Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti s Old Trafforda

Wayne Rooney trenira uoči utakmice s Bayernom

Wayne Rooney
Foto: import
08.04.2014.
u 15:57

Dobre vijesti stigle su za sve ljubitelje Manchester Uniteda. Naime, Wayne Rooney pokazao je da je spreman za uzvratni susret s Bayernom.

Napadač Manchester Uniteda ozlijedio se u prvoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Bayerna na Old Traffordu (1:1). Zabrinutost se nije krila budući da je Rooney ozlijedio stopalo, točnije petu, a takva ozljeda zna biti dosta neugodna, nekad ne osjetite da vas boli, a nekad morate igrati pod injekcijama.

Rooney je propustio Manchesterovu pobjedu nad Newcastleom u subotu kako bi se mogao odmoriti i pripremiti za uzvrat u Münchenu.

Wayne Rooney je jedan od najboljih igrača koje poznajem, on će igrati,sto posto sam siguran, veliki igrači poput njega ne propuštaju ovakve utakmice. Kladim se o veliku čašu piva da će zaigrati- rekao je šef Bayerna, Pep Guardiola.Prva utakmica na Old Traffordu završila je 1-1.  Uzvrat je na rasporedu u srijedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije