Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO NEOČEKIVANO

Wayne Rooney iznenadio odgovorom na to tko mu je bio najdraži suigrač u karijeri

London: Premierliga, Fulham - Manchester United
Foto: Anthony Devlin/PRESS ASSOCIATION
1/3
15.02.2022.
u 14:31

- Rotirali smo se, ja bih bio broj devet, on bi zauzeo desetku, a potom smo se zamijenili. Kad bismo izgubili loptu, bili smo kao dva bika koji je pokušavaju vratiti.

Premda je tijekom karijere igrao s brojnim nogometnim velikanima, najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda Wayne Rooney iznenadio je s odgovorom tko mu je najdraži suigrač na Old Traffordu.

- Obožavao sam igrati s Carlosom Tevezom. Jednostavno mi se svidjela naša povezanost - kazao je Rooney u razgovoru za SPORTbible.

Ronney je tijekom karijere igrao s brojnim sjajnim napadačima kao što su Cristiano Ronaldo, Ruud van Nistelrooy, Robin van Persie, Luis Saha, Dimitar Berbatov... međutim, kazao je kako se u igri najbolje slagao s Argentincem.

- Kao partner u napadu, on je bio onaj s kojim sam najviše uživao igrati. S Tevezom sam se mogao rotirati, ja bih bio broj devet, on bi zauzeo desetku, a potom smo se zamijenili. Kad bismo izgubili loptu, bili smo kao dva bika koji je pokušavaju vratiti - dodao je.

Foto: Reuters

Obojica su imali slične kvalitete i kombinirali su svoju vrhunsku tehničku sposobnost s golemom radnom brzinom i pobjedničkim mentalitetom.

U dresu Crvenih vragova zajedno su igrali dvije sezone osvojivši šest trofeja pri čemu dva prvenstva i Ligu prvaka.

- Bilo mi je užasno žao kada je otišao u Manchester City. Toliko sam uživao igrati s njim. United ga je mogao jeftino zadržati - otkrio je Rooney.

Wayne Rooney je Unitedov rekorder sa 253 postignuta gola, a na Old Traffordu je proveo 13 godina osvojivši 16 trofeja, dok je Tevez u redvim Uniteda proveo dvije sezone i u 99 nastupa zabio je 34 gola.

Rooney je trenutačno menadžer Derby Countyja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije