Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE UZ DERBY

Wayne Rooney pokazao ljudsku veličinu: Kakav bih bio čovjek da sad odem?

FILE PHOTO: Championship - West Bromwich Albion v Derby County
Ed Sykes/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.09.2021.
u 21:30

- Odrastao sam u sličnom okruženju, tako da znam koliko život može biti težak. Brinem za igrače i zaposlenike kluba.

Engleski drugoligaš Derby County prije nekoliko dana proglasio je stečaj, a trener Wayne Rooney za njega je doznao kroz medije te čak i bez obzira na tu činjenicu ne misli napustiti klub koji mu ne može ispuniti financijske obveze.

- Borit ću se za ovaj klub, neću ga napustiti. Kakav bih bio čovjek da sad odem? Trebaju nekoga tko će im pomoći - izjavio je Rooney i nastavio:

- Odrastao sam u sličnom okruženju, tako da znam koliko život može biti težak. Brinem za igrače i zaposlenike kluba, kakav bi ja to bio čovjek da sada odem iz kluba? Da odem na odmor?

Naravno, razočaralo ga je što nije doznao od čelnih ljudi o situaciji.

- Nitko mi se ne mora ispričavati, ali boli me tako nešto. Nisu me zvali, nisu mi poslali ni poruku... Žao mi je što ne znam više detalja pa da mogu odgovoriti na pitanja zaposlenika i navijača o situaciji u klubu. Razočaran sam jer smatram da u ovakvim trenucima treba biti otvoren i iskren.

Nažalost, Derby se nalazi na posljednjem mjestu i zbog nepodmirenih dugova je u minusu dva boda, unatoč dvije pobjede i četiri remija kroz prvih osam kola. Ali, možda stav kakav je zauzeo Rooney podigne i ostale. Ionako nemaju izbora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije