Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do kraja sezone

Vulić preuzima Puljane s velikim problemima

Zoran Vulić
Miranda Cikotić
28.02.2010.
u 13:13

Iako još nije službeno potvrđen, Vulić momčad preuzima već u ponedjeljak, a odmah po dolasku u Pulu naići će na velike probleme.

Zoran Vulić definitivno je, premda ne još i službeno, novi trener Istre 1961. Na kormilu pulskog prvoligaša kojemu pozicija na ljestvici, a još manje kvaliteta igre, ne jamči ostanak u najkvalitetnijem društvu i iduće godine zamijenit će Valdija Šumberca, s kojim je nakon subotnjeg poraza od Međimurja (1:2) sporazumno raskinut ugovor.

Vulić je već i prije ove sezone bio u kombinacijama za dolazak u Pulu, no tada je Elvisa Scoriju ipak naslijedio Šumberac, koji je kao prvi trener odradio ukupno pet kola i zimske pripreme. Izvršni odbor kluba nije se, kako je bilo najavljeno, sastao u nedjelju ujutro kako bi odlučio o budućem treneru, već je sve obavljeno u subotu navečer.

Vulić momčad preuzima već u ponedjeljak, za kada je najavljeno i predstavljanje javnosti trenera koji je u domaćoj ligi više puta vodio Hajduk, a posljednji mu je angažman bio u Rijeci.

Momčad koju preuzima u velikim je problemima. Kratkoročno treba nadomjestiti izostanak nekolicine važnih igrača koji ne kandidiraju za gostovanje kod Varteksa. Chago je protiv Međimurja isključen već u 20. minuti, žute kartone skupili su Marković i Traore, a i ozljeda lijevog gležnja napadača Gorana Roce čini se ozbiljnijom.

Dugoročno treba poraditi na učinkovitosti napadača koji su i protiv Međimurja s igračem manje stvarali prilike. Prema viđenom na toj utakmici, škripi i u obrani, gdje je posebno osjetljiv lijevi bok. Momčad djeluje letargično, a Zadar bježi šest bodova. Vulić u Pulu dovodi i pomoćnika Mladena Praliju.

Ključne riječi

Komentara 1

XY
xyxyxy
13:48 28.02.2010.

Neki naši treneri zaista padaju na niske grane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije