Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije trenera

Vulić: Moji se igrači očito boje igranja na Maksimiru

Zoran Vulić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
11.05.2013.
u 23:08

- Jako sam zadovoljan večerašnjom izvedbom, malo smo se pribojavali utakmice obzirom da su nam nedostajali igrači koji definiraju našu igru

Dinamo je danas na Maksimiru pobijedio Split 2:0, a trener modrih Krunoslav Jurčić bio je zadovoljan.

- Jako sam zadovoljan večerašnjom izvedbom, malo smo se pribojavali utakmice obzirom da su nam nedostajali igrači koji definiraju našu igru. Maksimalno smo kontrolirali utakmicu, izolirali napadački dio Splita koji im je svakako bolji dio ekipe, a znao sam kako će se vremenom pojaviti pukotine u obrani i kako ćemo ući u šanse. Možda je šteta što nismo bili bolji u realizaciji, da bude još koji gol.

Njegov kolega s druge strane, Zoran Vulić, smatra da njegovi igrači imaju pritisak kada igraju na Maksimiru.

- Što reći? Čestitao bih večeras boljoj momčadi, zasluženo su pobijedili. Mislim da je očigledno da su se u drugom dijelu jedina tri poraza dogodila ovdje na Maksimiru, očito se moji igrači malo prepadnu ovog stadiona. Ovim putem čestitam Dinamu na osvojenom prvenstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije