Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale doigravanja
Povratak na članak

Vukušić o sucima: Cibona je dovela \'\'prave\'\' igrače za finale

Nakon utakmice Jasmin Repeša prešao je cijeli parket kako bi došao do Emila Tedeschija i pritom mu nešto žustro objašnjavao

Komentari 9

Avatar fakinn
fakinn
23:02 26.05.2012.

Bravo Cibona! Repeša ostani!!!

VL
ZA
!zagreb!
09:54 27.05.2012.

Još dvije i tutula je ponovo tu. Gledam jučer one u cedevitinim dresovima. Kako netko u Zagrebu može za njih navijati pored Cibone. Cibona je jedan od sportskih simbola našeg grada. Al možda moraju.

VL
LI
lipex22
10:15 27.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

VL
LT
lini tovar
11:04 27.05.2012.

27.05.2012. u 09:54h !zagreb! je napisao/la: Još dvije i tutula je ponovo tu. Gledam jučer one u cedevitinim dresovima. Kako netko u Zagrebu može za njih navijati pored Cibone. Cibona je jedan od sportskih simbola našeg grada. Al možda moraju. ................................................................. pricas gluposti, iako se zna da tamo ima placenika ima ih i u ciboni, da se odma razumimo....a to kako neko moze bas navijat, e pa moze, zasto ne !? znaci niko nebi smia navijat za NK zagreb kraj dinama, niko nebi smia navijat za RNK split kraj Hajduka ili za borik kraj KK zadar !? sve u svemu cestitke ciboni, ove godne su najbolji

VL
FI
Fieldhockey
11:18 27.05.2012.

Stvarno ne razumijem zašto ne bi netko navijao za Cedevitu? Nadao sam se da je vrijeme jednoumlja prošlo. Ono što me oduševilo je scena gdje dvojica prijatelja, u različitim navijačkim bojama, bodre svoje momčadi. Bio sam sa sinom na utakmici i strašno sam bio sretan da je gužva na ulazu kao davno prije, da su tribine pune. Tek nekoliko godina navijam za Cedevitu i ne vidim što je loše u tome? I Cibona je prije dosta godina umjetno stvorena. Pojavom Cedevite, klici u ZG-u su se opet primili košarkaških lopti i krenuli na školska igrališta. To je najvažnije, zar ne !zagreb!?

VL
PE
pelinkovac
11:37 27.05.2012.

Svatko ima pravo navijat za koga hoce u kosarci,nogometu,rukometu...Al,jedno se mora znati da je velika razlika navijat za klub sa povjescu i za klub izgradit na napitcima i drugim stvarima.Ja i ekipa smo jucer bili na utakmici iz Slavonskog Broda naravno za Cibonu navijali.Ja se ne prodajem za kikiriki,majicu,stapice od Tedeskog,a u ovo vrijeme mnogi se prodaju upravo za to..a da nepisem kako radnice od 55 godina moraju tamo se blamirat i vikat ceda,ceda da nebi dobile otkaz u atlantik grupi.Cibona je dvostruki prvak Europe,kup kupova,koraca i sta da se vise kaze vise???

VL
JO
jolly
19:34 27.05.2012.

Ćitam ovdje svakakve komentare. I kao navijač Cibone, čude me ovi koji se pozivaju na povjest. Koji navijaju za Cibonu radi osvojenih trofeja. Da li to znači, da Cibona nije bila prvak evrope, kako bi oni navijali za Split ili možda Partizan. Po njima u Engleskoj nitko nebi navijao za M. City. Za koga će neko navijati stvar je osobne odluke i odlukekoju najčešće donosi srce, a ne glava. Što se Cedevite tiće mora im se priznati ( kao navijač Cibone), da nema njih i njihovog entuzijazma i rada s djecom, košarka bi davno umrla u Hrvatskoj (u Zagrebu svakako).

VL
PE
pelinkovac
12:26 29.05.2012.

jolly aj nepisi gluposti majketi.Jel isto navijat za Real Madrid ili Rapid iz Beca??jel ista povjest ??daj nemoj pisat o cedeviti kao o Ciboni??pa momak Cibona je priznata u Europi,zapisana u fibi,a sta je cedevita napravila u Eu??Osla na f4 euro kupa i??aj nemoj sam sebe lagat..a uz to nisi ti navijac Cibone kako vidim;-)

VL
ZA
!zagreb!
15:21 29.05.2012.

Generacije su odrastale uz zagrebačku košarku i Cibonu. Ona je još od 1946 postala simbolom zagrebačke košarke a imala je navijače daleko izvan i Zagreba i Hrvatske. Klub je velike tradicije i uspjeha i simbol našeg grada i simbol zagrebčana a Cedevita simbol jednog bogatog čovjeka. Šta će biti kad se on povuče. Nestat će. A Cibona živi vječno kao što bi dvostruki prvak europe i trebao. Trebamo gledati kako se vratiti na slavne dane da pobjeđujemo u europi i nlb ligi a ne neka Cedevita da nam je tu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.