Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss BumBum

Vruća Brazilka zbog Messija skinula sve sa sebe: Hoće li je Argentinac poslušati?

Suzy Cortez
Foto: Twitter
1/19
13.02.2017.
u 09:40

Prekrila se samo šalom Barcelone te na papiru napisala 'Messi, potpiši novi ugovor'.

Lionel Messi već neko vrijeme navijače i sve u Barceloni prži na laganoj vatrici. Naime, još uvijek nije potpisao produljenje ugovora s katalonskim klubom, pregovori su u tijeku i dogovaraju se uvjeti...

A jedna od onih koja radi ''pritisak'' na Messija, kako bi ostao u Barci, jest i nekadašnja Miss BumBum, Brazilka Suzy Cortez koja je poznata kao velika navijačica Barcelone.

Njoj je zapravo situacija oko novog ugovora sjajno legla jer sad ima ''opravdani'' razlog za obraćanje nogometnoj zvijezdi čiju pozornost pokušava privući svakih nekoliko dana. U tome toliko pretjeruje da ju je prošle godine Messi blokirao na društvenim mrežama.

No, uporna Suzy ne odustaje, na radost brojnih obožavatelja. Tako je ovog puta skinula sve sa sebe, prekrila se samo šalom Barcelone te na papiru napisala ''Messi, potpiši novi ugovor''. Njezine fotografije ponovno su prikupile brojne lajkove na društvenim mrežama.

>>Messi zbog ljubomorne supruge morao prekinuti svaki kontakt s ovom ljepoticom

>>Predsjednik Argentine i miss Bum Bum preklinju Messija da promijeni odluku

 

 

🎥🎥🎥🎥 #SuzyCortez #Playboy #2016 ⭐

Videozapis objavljuje Suzy Cortez (@suzycortezoficial)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije