Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA IZ DJETINJSTVA
Povratak na članak

Vrsaljko je skoro završio u Hajduku: 'Za mene su taj dres i te pjesme bile nešto posebno'

"Tata i ja smo spremili stvari, ujutro dolazimo, idem na stadion i postajem igrač Hajduka. Međutim, tu večer je Hajduk igrao neku europsku utakmicu. Sjećam se da mi je tada otac rekao da nema ništa od Hajduka", ispričao je Šime Vrsaljko

Komentari 4

KU
Kujttim
17:09 23.03.2024.

Poveznica Vrsaljka i Perišića je da su izvorni hajdukovci, osvajači najvećeg uspjeha u povijesti hrvatskog sporta, koji neće ostaviti traga u Hajduku. Vrsaljko nikada nije igrao u Hajduku, a Perišić s 35 godina i 4 mjeseca možda i bude neštoo odigrao, ali mala je vjerojatnost da će ostaviti neki trag. Nažalost, teške ozljede koljena onemogućile su da ova dvojica Dalmatinaca ostave traga u najvećem hrvatskom klubu.

VL
ST
sttipe
00:27 02.04.2024.

Da nisu ćaću vozili u portapaku, i stavili pištolj na čelo? Bilo je "moderno" tih godina.. Ili su mu rekli da je idućih 20 prvenstava rezervirano, pa ako se oće prodat, mora tamo??

VL
NI
Nipos18
19:36 23.03.2024.

Potreba za ispriku...Šime Vrasljko jedan od najdražih nogometaša mi do utakmice s Kosovom ( pokisao ko miš , i razočaran upravo u Šimu i njegovu prezentaciju _osjećaj da mene ne bi pretrčao). Gledajući njegov intervju sam spoznao razloge takve njegove predstave. Zato , Šime isprika do poda i opet si mi u vrhu omiljenih sportaša. Pouka - ne suditi bez svih dokaza...

VL
CI
Cigred
10:44 24.03.2024.

Kad ćete napisati i da Modrić plače za hajdukom jer i on je zadranin. Jasno je da su klinci dalmoši navijali za hajduk ali danas npr. imate intervju sa Šimunićem koji se nešto ulaguje hajduku. Još malo pa će pola repke, po pisanju večernjaka. plakati za hajdukom. (ipak je to "najveći klub" pa ga treba malo uzdizati da se to ne zaboravi).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.