Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME U TIJEKU

Vratio se među 'vatrene' pa morao preskočiti trening i presicu. HNS otkrio što se dogodilo

Champions League - Group D - Benfica v FC Salzburg
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/3
15.11.2023.
u 21:09

Zlatko Dalić je odlučio dobro pripremiti momčad i dodatno je pojačati prije važnih susreta. Stoga je po prvi puta pozvao Martina Baturinu i Marca Pašalića, a vratio je i nekoliko starih lica: Marka Pjacu, Marina Pongračića i Luku Sučića

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu, 18. studenog, te u utorak, 21. studenog, igra posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine. Najprije će na gostovanje u Latviju, a potom dočekuju Armeniju na Maksimiru.

Međutim, nakon poraza od Turske i Walesa niti pobjede ne jamče izravan plasman na veliko natjecanje. Naime, ukoliko Wales nadjača Tursku i Armeniju, "vatreni" će svoju kartu za Euro tražiti u dodatnom krugu kvalifikacija.

GALERIJA Vatreni odradili trening na Maksimiru

Champions League - Group D - Benfica v FC Salzburg
1/11

Zlatko Dalić je odlučio dobro pripremiti momčad i dodatno je pojačati prije važnih susreta. Stoga je po prvi puta pozvao Martina Baturinu i Marca Pašalića, a vratio je i nekoliko starih lica: Marka Pjacu, Marina Pongračića i Luku Sučića.

VEZANI ČLANCI:

Danas su na press konferenciji trebali sudjelovati upravo Pjaca i Sučić, no umjesto Sučića uskočio je Stanišić. Tomislav Pacak, glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza, objasnio je što se dogodilo.

Kazao je kako je Sučić morao izostati zbog probavnih tegoba, no naglasio je da nije riječ o ničemu ozbiljnome, premda dovoljno problematičnom da ne može trenirati. Sučić je igrač RB Salzburga. U ovoj je sezoni za klub nastupio 13 puta i upisao jednu asistenciju.

VIDEO Martin Erlić i Nikola Moro uoči treninga reprezentacije na Maksimiru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije