Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDRA ŠARIĆ

'Vratila sam se u Senj, no cilj mi je i dalje medalja na OI 2012.'

Sandra Šarić
Goran Stanzl/VLM
16.10.2009.
u 08:11

- Cilj mi je ostati u vrhu do Olimpijskih igara u Londonu i ondje osvojiti još jednu olimpijsku medalju - kaže tekvondašica Sandra Šarić.

Sandra Šarić na najboljem je putu da postane najbolja hrvatska tekvondašica svih vremena. Doduše, taj je naslov još uvijek u rukama trostruke europske prvakinje Nataše Vezmar, Bjelovarke koja je u 10 godina osvojila osam medalja na najvećim natjecanjima (tri europska zlata, tri svjetske bronce te po jedno svjetsko i europsko srebro).

Sandra je u srijedu u Kopenhagenu osvojila šestu veliku medalju. Najnovija medalja treća joj je bronca sa svjetskih prvenstava, a u kolekciji ima još i europsko zlato, svjetsko srebro te olimpijsku broncu. No, snažna 25-godišnja Senjanka ne misli na tome stati:

- Cilj mi je ostati u vrhu do Olimpijskih igara u Londonu i ondje osvojiti još jednu olimpijsku medalju. Dakako, medalje želim i na dva europska prvenstva i jednom svjetskom prvenstvu koja će se u međuvremenu održati.

Premda su neki uoči ovog prvenstva sumnjali da Sandra neće biti ona stara, ona je vješto kapitalizirala svoje veliko iskustvo. Preseljenje u rodni Senj nije se odrazilo na njezinu sportsku klasu.

- Vratila sam se kući jer mi je iz Senja bliže ići na predavanja u Otočac. Studiram upravno pravo na Veleučilištu Nikola Tesla i dan prije početka priprema za SP upisala sam drugu godinu.

Osim roditelja, u Senju živi i njezin dečko, a ondje je i njezin prvi trener Tomislav Dujmović Beli. S njima je najprije podijelila svoju novu sportsku radost.

- Oni su u Senju i nemaju običaj pratiti me na velikim natjecanjima, više zbog stresa nego zbog troškova. Ponovno me trenira moj prvi trener, čiji mi način rada odgovara. No, u senjskom klubu samo treniram, a i dalje sam članica Metalca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije