Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija mu se smije

Srpski vratar glumio Manuela Neuera pa se osramotio

Vlada Avramov
Screenshot
10.05.2015.
u 18:36

Srećom po njega, Belotti nije iskoristio udara s bijele točke, a Palermo je preko Rigonija do kraja uspio samo smanjiti rezultat.

Manuel Neuer najbolji je vratar svijeta, a osim po fantastičnim obranama, poznat je i po tome da često dribla protivnike i istrčava izvan kaznenog prostora. Njega je danas pokušao glumiti srpski vratar Vlada Avramov, vratar Atalante, ali se nije proslavio.

Naime, pri vodstvu svoga kluba protiv Palerma 3:1 odlučio je 'fintirati' protivnika, što mu je i uspjelo, ali je onda oklijevao i isti igrač mu je uspio ukrasti loptu pa ga je Avramov srušio, dobio crveni karton i skrivio jedanaesterac. Srećom po njega, Belotti nije iskoristio udara s bijele točke, a Palermo je preko Rigonija do kraja uspio samo smanjiti rezultat. A asistent za taj pogodak bio je Mato Jajalo koji je na terenu bio do 77. minute.

Rezultati: Chievo - Verona 2:2, Cesena - Sassuolo 2:3, Palermo - Atalanta 2:3, Udinese - Sampdoria 1:4.

>>Objavljena snimka ponižavanja Messija: Voditelj ga hvatao za stražnjicu i međunožje!

Komentara 3

DU
Deleted user
20:51 10.05.2015.

danas je Hrvatska nogometna reprezentacija U17, usla medju 8 najboljih u europi pobjedom nad austrijom... i tamo su, spanjolska, italija, eng, fra,nje... ali ne to nije vijest za vl vijest je neki gl.. golman tamo negdje

Avatar Abcda
Abcda
20:36 10.05.2015.

Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu

DP
Dule Pacoov
20:22 10.05.2015.

Jos jedan uspjeh hrvatskog sporta;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije