Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nexe kod Vardara

Vraća se SEHA Gazprom liga: 'Plinari' u četvrtfinalu idu u Novi Sad

Našice:  PPD Zagreb osvojio 30. naslov prvaka Hrvatske
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
13.07.2022.
u 10:25

Tako bismo mogli uskoro vidjeti novi sraz PPD Zagreba i Nexea, u polufinalu završnog turnira. Jer, objektivno, "plinari" su favoriti protiv Vojvodine, bez obzira na to što se igra u Novom Sadu, a Našičani bi trebali proći oslabljeni Vardar koji zbog neigranja u Europi ostaje svakim danom bez ponekog važnog igrača.

SEHA Gazprom liga se vraća na rukometne parkete. Jasno, nije se mogla igrati liga zbog ruske agresije na Ukrajinu pa je Izvršni odbor lige odlučio da se igraju samo utakmice četvrtfinala i završni turnir. Tako će se četvrtfinalne utakmice igrati između 8. i 25. kolovoza, a završni turnir igrat će se od 2. do 4. rujna u Zadru.

Poznati su i parovi četvrtfinala: Tatran – Veszprem, Vardar – Nexe, Vojvodina – PPD Zagreb te Pelister – Meškov. U polufinalu, na završnom turniru igrat će Vardar/Nexe – Vojvodina /PPD Zagreb, te Tatran/Veszprem – Pelister/Meškov.

Nakon analize i izračuna prosječnog plasmana momčadi u svim sezonama u kojima su sudjelovale u SEHA Gazprom ligi, osam najbolje plasiranih momčadi sudjelovat će u četvrtfinalnim utakmicama. Ždrijebom su određeni parovi četvrtfinalnih susreta te će se između tih parova odigrati samo jedna utakmica. O domaćinima je odlučivao i ždrijeb održan na sjednici Izvršnog odbora SEHA-e.

Tako bismo mogli uskoro vidjeti novi sraz PPD Zagreba i Nexea, u polufinalu završnog turnira. Jer, objektivno, "plinari" su favoriti protiv Vojvodine, bez obzira na to što se igra u Novom Sadu, a Našičani bi trebali proći oslabljeni Vardar koji zbog neigranja u Europi ostaje svakim danom bez ponekog važnog igrača. Jasno, favorit je i ove godine mađarski Veszprem koji ima daleko najveći budžet od svih klubova. Mađarska momčad će braniti naslov, a ove godine imat će priliku po broju naslova dostići Vardar koji zasad ima pet. Veszprem ima jedan manje. Zagreb ima jedan naslov i tri izgubljena finala.

Video - Červar zaplakao zbog pitanja o Kalebu, otkrio sve o Baliću i velikoj pljački: 'Sad to mogu reći..'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije