Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LIGA PRVAKA

Vorija ponovno čeka noćna mora – Didier Dinart

Igor Vori
Marko Prpić
21.11.2009.
u 10:11

U nedjelju dvoboj šestog kola rukometne Lige prvaka u Ciudad Realu igra istoimena domaća momčad, španjolski i europski prvak, te njemački HSV.

Hamburžani će Španjolcima pokušati uzvratiti za poraz 32:26 u Color-Line-Areni sedmog listopada.

U Bildu utakmicu najavljuju pričom o Igoru Voriju. Hrvatski kružni napadač zabio je ove sezone u Bundesligi 43 gola. U dvoboju sa Ciudad Realom, međutim, nije zabio niti jedan jedini. Dogodilo mu se to jedini put ove sezone.

Razlog tome Nijemci očekivano pronalaze u Vorijevoj noćnoj mori, francuskom gorostasu Didieru Dinartu, koji Hrvata redovito uspješno zaustavlja i u natjecanjima reprezentacija.

- Imat ću novi žestoki duel s Dinartom. Radi se o jednom izuzetno dobrom igraču. No, ovaj se put neće dogoditi da mu ne zabijem niti jednom - obećao je Vori.

U prvoj utakmici ništa Nijemcima nije polazilo za rukom. Vanjska je linija odigrala slabo, tražeći isključivo dobro pokrivenog Vorija na crti. I u prethodnoj su sezoni Španjolci dva puta dobili HSV: 34:27 u Quijote Areni i 33:31 u Hamburgu.

- Ovaj put ne smijemo im dozvoljavati lagane golove. Ne smijemo padati na jednostavna izigravanja. Treba nam dobro kretanje i jak ritam na lopti, moramo ih pritiskati - kaže trener Martin Schwalb.

U žarište Bild stavlja dvoboj Herkula na crti, kojeg najavljuje kao sudar "214 kilograma sirovih mišića". Vori je visok 203 centimetra i ima 110 kilograma, Dinart je šest centimetara niži i šest kilograma lakši.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije