Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP
Povratak na članak

Vori: Ne očekujem zvižduke u Zagrebu

- Mislim da sam davao sve od sebe u zadnje dvije godine koje sam proveo u Zagrebu. Osim toga, tamo još uvijek imam puno prijatelja - kazao je Vori.

Komentari 2

TC
tomo crni
12:35 19.02.2010.

ako budes igrao onako \"dobro\" kao za repku, onda zagreb sigurno pobjeduje. ah, zaboravio sam ovdje igras za novce, a ne za drzavu!

VL
OB
-obrisani-
13:25 19.02.2010.

crni tomo a šta si ti pridonio za HRVATSKU državu bez novaca i sa novcima ti si jedna od budala što samo kritizira i živi na državnim jaslama Reci nam gdije si ti osvoijo možda samo da si osvojio drekek na šibici pa misliš da nekoga kao VORI imaš pravo kritizirati ti si obična budala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.