Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK Darda

Voloder: Tek tražimo svoje mjesto pod prvoligaškim suncem!

'darda_sii_sla_171109.jpg.1'
'Photoshop'
17.11.2009.
u 15:56

Nakon prvih pet kola debitanti u A1 košarkaškoj ligi, Vrijednosnice OS Darda na tablici dijele prvo mjesto sa zagrebačkom Dubravom. Početak kojemu se ni najveći optimisti nisu nadali!

Nakon pobjeda nad slavonskobrodskom Svjetlosti i Trogirom u gostima te Dubrovnikom na domaćem parketu, Darđani su skinuli još jedan vrijedan "trofej" - svladali su trostrukog prvaka Europe, Split CO (75:71)!

Jedini poraz doživjeli su u vlastitom dvorištu od momčadi Šibenika.

No, upravo je utakmica protiv Splita ozračje u Dardi dovela do vrhunca, a više od 1000 gledatelja još je dugo nakon posljednjeg zvuka sirene pljeskalo svojim miljenicima. Na krilima takve potpore "brokeri" su u posljednjih šest minuta nadoknadili zaostatak od 13 koševa.

– Te su minute naša najbolja košarka otkako sam trener ove momčadi, a naš ukupan rezultat je iznad svih mojih očekivanja s obzirom da smo novi i da tek tražimo mjesto pod suncem među prvoligašima – rekao je trener "brokera" Damir Voloder.

Njegova je momčad, pohvalio se statistikom, u posljednju 41 službenu utakmicu (A2 liga, Kup, kvalifikacije za A1 i prvih pet kola ovosezonske A1 lige) pobijedila 37 puta!

– Imamo posebnu kemiju u momčadi, a svi nas hvale da igramo jako dobro i da naša igra ima glavu i rep – zadovoljan je Voloder hvaleći karakter svoje momčadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije