Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

VN Koreje: Lewis Hamilton najbrži na treninzima

'McLaren Formula One driver Lewis Hamilton of Britain reacts as he celebrates on the podium after winning the Italian F1 Grand Prix at the Monza circuit September 9, 2012.  REUTERS/Giampiero Sposito (
Reuters/Pixsell
04.10.2013.
u 18:52

Vodeći u ukupnom poretku vozača Nijemac Sebastian Vettel (Red Bull) imao je drugo vrijeme

Mercedesov pilot Lewis Hamilton bio je najbrži na prvim slobodnim treninzima uoči 14. utrke sezone formule 1 za VN Koreje koja se po hrvatskom vremenu vozi u nedjelju ujutro (8 sati, Slovenija 2). Vodeći u ukupnom poretku vozača Nijemac Sebastian Vettel (Red Bull) imao je drugo vrijeme. Klupski kolege spomenutog dvojca Mark Webber (RB) i Nico Rosberg (Mercedes) izmjenjivali su se na trećem, odnosno četvrtom mjestu. Uzbuđenje na prvom treningu donio je Kimi Räikkönen (Lotus) izlijetanjem sa staze.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije