Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT STIGAO U SERIE A

Vlašić odabrao novi broj i poručio: Jurić je sjajan trener, nadam se pozivu na Mundijal

Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Bugarska
Igor Kralj/PIXSELL
12.08.2022.
u 08:48

West Ham mu je zaželio sreću, Torino se nada da će ih natjerati da aktiviraju opciju otkupa ugovora.

Poslije odlaska Marka Pjace i Josipa Brekala, talijanski prvoligaš Torino opet će imati jednog hrvatskog nogometaša.

Nikola Vlašić došao je na 'čizmu' u sklopu jednogodišnje posudbe kod trenera Ivana Jurića, koji je bio jedan od glavnih razloga zašto se odlučio za popularne 'bikove'. 

- Igranje u Serie A i igranje za Torino koji ima sjajnog trenera, zato sam se odlučio za ovaj klub. Složio sam dijelove te slagalice i mislim da sam donio dobru odluku. Jurić je sjajan trener, u Hrvatskoj ga svi poštuju. Iz istog smo grada i to je dobra poveznica između nas. - rekao je Vlašić te izabrao dres s brojem 16.

- Hrvatska ima sjajnu momčad, a ja sam njen dio već četiri godine. Nadam se pozivu za Svjetsko prvenstvo, no to će ovisiti o mojim igrama za Torino - zaključio je Hrvat.

Torino je u posljednjoj sezoni završio na solidnom 10. mjestu Serie A, ove sezone se potajno nadaju borbi za Europu.

 

Komentara 4

KL
Klavocin
09:58 12.08.2022.

Ne brini se vlašić u i da nisi našao klub bio bi u reprezentaciji, kao i do sada kad nisi igrao a imao si klub. Za vas hajdukove nema straha dok je dalić tu

RE
RedTree
14:08 12.08.2022.

Sretno i samo jako!

KL
Klavocin
13:40 12.08.2022.

Pa on izgleda ko dizač utega a ne nogometaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije