Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Vlak: Vesele ponude, ali nemamo namjeru prodati Sigalija

Leonardo German Sigali
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
05.01.2017.
u 12:45

Dinamo je odustao od prodaje Leonarda Sigalija, modri se nisu spremni odreći argentinskog braniča. To potvrđuje i sportski direktor Dinama Marijan Vlak

Zimski prijelazni rok u Maksimiru postaje sve zanimljiviji. U Dinamu su se već odavno oprostili od Jonasa, no modri su odmah krenuli po novog Brazilca – Matheusa Indija.

Hrvatski prvak jučer je poslao službenu ponudu Vasco da Gami za ovog 20-godišnjaka, brzo će biti jasno i hoće li dosadašnji igrač Estorila stići u Maksimir.

Dinamo je odustao od prodaje Leonarda Sigalija, modri se nisu spremni odreći argentinskog braniča. To potvrđuje i sportski direktor Dinama Marijan Vlak koji se prvi put oglasio u ovoj priči, piše Goal.

– Vesele ponude za našeg igrača jer to znači da je ostavio dobar dojam, ali Sigali je igrač Dinama i mi ga nemamo namjeru prodati – jasan je Marijan Vlak, što odaje kako modri svog braniča ne bi pustili ni za veći iznos od ponuđenih dva milijuna američkih dolara...

Leonardo Sigali tako će ostati u Maksimiru i na proljeće biti važan član hrvatskog prvaka. Ivajlo Petev može odahnuti, konkurencija na stoperskim pozicijama ostaje žestoka (Sigali, Benković, Schildenfeld, Soldo), a u kadar se na proljeće vraćaju oporavljeni Lešković i Goncalo...

Komentara 4

PA
pappmisi
19:11 05.01.2017.

Pa prodajte ga, zato ste doveli Leskovica, pa nek igra.

KU
kupatilo
23:51 06.01.2017.

Covjek zeli ici a imaju dosta stopera i mislim daje Leškovic bolji.Svaka cast Sigaliju posteno odrađuje ugovor ali ga vuče doma i pustite ga jer ima za njega zamjena.Nađite pravog veznog to Dinamu najvise fali jel ovo sto ima vise su bezvezni.Nezreba Dinamu ni napadac jer ima i napadača al nema skim igrat.Dobar vezni kojoce davat ritam igri jer i jedan Real sa Ronaldom a bez Modrica nije isti vec se muci i sa osrednjim protivnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije