Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUTA PODMORNICA

Villarreal se nakon godinu dana vratio u prvu ligu

Dinamo - Villarreal (1)
Antonio Bronić/PIXSELL, Igor Kralj/PIXSELL
09.06.2013.
u 09:50

Villarreal je prije pet godina osvojio drugo mjesto u Primeri, a 2006. igrao polufinale Lige prvaka. No, lani je ispao u drugu ligu nakon financijskih problema, ali se ekspresno vratio.

Villarreal se vratio u prvu španjolsku nogometnu ligu. Žuta je podmornica u posljednjem kolu druge lige s 1:0 svladala Almeriju i izborila plasman u Primeru.

Villarreal je prije pet godina osvojio drugo mjesto u Primeri, a 2006. igrao polufinale Lige prvaka. Prije tri sezone je s Dinamom bio u skupini Europske lige. No, lani je ispao u drugu ligu nakon financijskih problema, ali se ekspresno vratio.


Prvo mjesto u drugoj ligi osvojio je Elche, dok je Villarreal drugi. U doigravanju za ulazak će igrati Almeria, Girona, Alcorcon i Las Palmas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije