Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki mu i zahvaljuju

Vijest o Rakitićevu odlasku odjeknula regijom, donosimo reakcije iz susjedstva

Ivan Rakitić i Zlatko Dalić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/14
21.09.2020.
u 20:52

Od izbornika Dalića čuli smo samo toliko da mu je Rakitić objasnio svoja razmišljanja i razloge

Odluka Ivana Rakitića da kaže zbogom Vatrenima sve je iznenadila budući da je taj sjajni veznjak još nedavno kazivao da će biti na raspolaganju tako dugo dok ga izbornik bude trebao.

Što ga je sve ponukalo na taj potez, što je prelomilo, hrvatska javnost možda će tek s vremenom doznati, od izbornika Dalića čuli smo samo toliko da mu je Rakitić objasnio svoja razmišljanja i razloge.

Bilo kako bilo, vijest je odjeknula čitavim svijetom, a s osobitom su pažnjom informaciju ispratili gotovo svi ovdašnji mediji koji su uvijek budno pazili što se zbiva s daleko najuspješnijom reprezentacijom nastalom nakon raspada pokojne SFRJ.

>>> Pogledajte video.priču o Ivanu Rakitiću 

Portali Kurir i Alo tako u naslovima donose da je Rakitić odlukom šokirao Vatrene, dok novinar Monda ističe da je stigao "kraj jedne ere u Hrvatskoj". Kaže u podnaslovu: istinska legenda hrvatskog sporta rekla je kraj!

Zanimljivu opasku napisao je i novinar portala Meridian, koji misli da će, citiramo ga: Hrvatska nogometna reprezentacihja biti daleko slabija u narednom razdoblju nakon što je novopečeni nogometaš Seville odlučio reći dosta".

U naslovu kaže: Hrvatska tužna, jdan od kreatora srebra u Rusiji povukao se iz reprezentacije!

I portal Republika donosi već u naslovu: "Više ništa neće biti isto", dok Espreso i brojni drugi prenose Rakitićevu izjavu da mu je to bila najteža odluka u karijeri.

Dnevnik.ba Rakitiću u naslovu čak i zahvaljuje: "HVALA TI ZA SVE! Ivan Rakitić odlučio završiti reprezentativnu karijeru", a u drugom članku prenosi i mišljenje Miroslava Ćire Blaževića, koji ističe da je Rakitića netko uvjerio da je 33 godine puno.

Komentara 3

NE
Nemanadimak
20:40 22.09.2020.

Raketa je pravi gospodin i odmeren kako na terenu tako i izvan terena. I po ovoj odluci se vidi koliki je gospodin a HNS je moga napraviti ustupak da je htio. Pa on ima obitelj i nije vise u 20-tim godinama normalno je da nemoze bas svaku utakmicu odigrati i tu se mora praviti ustupak i razlika izmedju mladjih i starijih. Mladji bi mogli igrati ove lige nacija i kvalifikacije a iskusne dobre igrace cuvati za natjecanja, naravno i mladima polako davati priliku ali stavljati u istu kosaru i stare i mlade nije bas dobro. Bice prije da ce Zlatko otici prije nego pocne Euro jer sa ovakvim pristupom lako je vjerojatno da ce doci slabiji rezultati.

CH
charle
08:58 22.09.2020.

Ma sve je ovo Dalićevo maslo,umjesto da Luku i Raketu oslobodi ovih utakmica dajući priliku mlađima ,a njih dvojicu sačuva za EP

VA
vadis1
22:35 21.09.2020.

Ivan Rakitic je bio jedan od kljucnih igraca u HNR. Nije bio dovoljno cijenjen. Kao i obicno, na Balkanu su ljudi jako pristrani. On nije igrao za Hajduk i/ili Dinamo, dakle nekako nije onaj pravi. Nije Modric nista bolji od Rakitica. Ali Modric je igrao za Dinamo, on je nas, nije iz inozemstva. To je ta inace boljka balkanskih naroda. Pogledadjte kako se slavi general Gotovina, kao da nema i drugih generala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije