Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOM MAXU!

Vidina djevojka je Kraljica Hrvatske: Domagoj je ponosan na mene

Ivana Gugić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
16.05.2014.
u 16:29

– U sretnoj smo vezi osam mjeseci i jako sam zaljubljena. Domagoj mi je velika podrška. Ono što je najbitnije u našoj vezi, s tim da je vodimo na daljinu, međusobno je povjerenje – rekla je Ivana za Max!.

Titulu Kraljice Hrvatske za 2014. godinu ponijela je lijepa Metkovka Ivana Gugić (20), djevojka reprezentativca Domagoja Vide (25).

– Stvarno sam presretna, a najbolji dani mi tek slijede. Tek mi je dvadeset godina, jako sam ambiciozna i svakako ću se potruditi napraviti nešto od svoje karijere. Sreća mi se osmjehnula na izboru, možda zato što sam nosila broj trinaest, moj najsretniji broj – rekla je Ivana za novi broj tjednika Max! koji je od sutra na kioscima.

Kakvi su ti planovi?

– Prije svega želim se izgraditi u kompletnu osobu, završiti fakultet i biti uspješna u onome što radim. Studiram ekonomiju, a po struci sam farmaceut pa u slobodno vrijeme i radim u jednoj ljekarni. Za svjetski izbor, koji će se najvjerojatnije održati u Los Angelesu, jako su bitni jezici pa, iako se engleskim odlično služim, želim ga usavršiti. Učim i ruski.

Je li to zbog dečka Domagoja koji igra u Ukrajini?

– Ha-ha, pa mogu reći da je. U Ukrajini svi govore ruski pa se i ja osjećam sretnije ako mogu ponešto naučiti o sredini u kojoj se Domagoj nalazi.

Planirate li i zajednički život u Ukrajini?

Razgovaramo o tome, no njemu sada slijedi Mundijal u Brazilu, a ja imam svoje obaveze ovdje. Čekamo da se to malo smiri i zatim ćemo odlučiti kada će se naši planovi pretočiti u stvarnost.

Očito si sretno zaljubljena. Koliko ste dugo zajedno?

– U sretnoj smo vezi osam mjeseci i jako sam zaljubljena. Domagoj mi je velika podrška. Ono što je najbitnije u našoj vezi, s tim da je vodimo na daljinu, međusobno je povjerenje. Domagoj je ponosan i sretan zbog mog uspjeha kao i ja zbog njegovih.

Hvala ti, Ivana, želimo ti sve najbolje u karijeri. I u ljubavi, naravno.

>> Ivana Gugić nova je Kraljica Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:58 16.05.2014.

Aaa dobar je taj njen zadnji znanstveni rad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije