Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA SCENA

VIDEO Zverev nakon pobjede pogođen lopticom u glavu: U čudu je gledao otkud je doletjela

Screenshoot: YouTube
06.02.2022.
u 09:01

Moglo je završiti puno gore nego što je završilo.

Alexander Zverev doživio je neugodnost nakon četvrtfinalne pobjede od 6:1, 6:0 nad Francuzom Adrianom Mannainom, što ga, srećom, nije kasnije pokolebalo da sa 6:1, 6:3 u polufinalu slavi protiv Šveđanina Mikaela Ymera i plasira se u finale ATP turnira u Montpelliereu.

Naime, dok se spremao uz teren, odjednom je u njegovom smjeru doletjela teniska loptica i pogodila ga u glavu, no srećom više se radilo o tome da mu ju je okrznula.

Isprva nije bilo jasno otkud je doletjela, to je i on sam promatrao nakon što ju je osjetio gdje ne treba. I u konačnici ima sreće jer mogla ga je pogoditi u oko.

 

 

 

Nesretni sakupljač loptica promašio je metu i to podosta pa umalo stvorio veliku neugodnost. Srećom, sve je prošlo u redu i zapravo je scena za nasmijati se.

Zvereva sad ga čeka finale protiv imenjaka Bublika iz Kazahstana. Meč je na rasporedu od 15 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije