Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNI SUSRET

VIDEO Viralna snimka Ronalda i McGregora: Cristianov izraz lica govori tisuću riječi

Anthony Joshua v Otto Wallin
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/4
24.12.2023.
u 13:24

Cristiano Ronaldo, zvijezda saudijskog Al Nassra iz Rijada, doimao se kao da pokušava profesionalno odraditi večer u kontroverznog Conora McGregora. Prema prvim kadrovima, čini se da je njegova večer bila izazovnija no ona Filipa Hrgovića

Boksački spektakl godine "Day of Reckoning" održan je u saudijskom gradu Rijadu. Očekivano, na događaju su bile mnoge zvijezde, među njima hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović i njegov suigrač iz Al Nassra, portugalska superzvijezda, Cristiano Ronaldo.

Dok je Brozović imao priliku meč Filipa Hrgovića provesti u kutu hrvatskog boksača i gledati kako već u prvoj rundi, nakon svega 106 sekundi rješava pitanje pobjednika između njega i australskog borca Marka De Morija, Ronaldo je bio u gledalištu.  Usprkos dobrome pogledu na ring, doima se kako je jedna osoba bitno utjecala na Ronaldov doživljaj večeri.

Na društvenim mrežama objavljena je snimka Conora McGregora čije je mjesto bilo tik u Ronalda. Dapače, bili su toliko blizu da se činilo kao da im nedostaje mjesta. Na snimci se vidi kako McGregor dolazi do svoje sjedalice i vrlo glasno razgovara s osobom koja je s desna Portugalcu.

Nogometaš se nasmijao i pozdravio ga, no kada je Irac počeo žustro raspravljati s drugom osobom, prekrižio je ruke i pokušao gledati ispred sebe zadržavajući bezizražajno lice. McGregor je mahnito gestikulirajući, vičući i praktički se naginjući preko Ronalda. Zvijezda Al Nassra jedva je suzdržavala smijeh i mrštenje.

VEZANI ČLANCI:

Zatim je irski borac zgrabio Ronalda za ruku da bi usporedio satove, Doima se kao da je Ronaldo doista nastojao profesionalno proći kroz ovaj susret s kontroverznim McGregorom, no prema izrazima njegovog lica teško je zaključiti da ga je smatrao vrlo ugodnim društvom. Jedan od komentara sjajno je opisao opći dojam koji kadrovi ostavljaju: "Cristiano mozga o svim odlukama u životu koje su ga dovele do ovoga trenutka."

VIDEO Briljantni Hrgović 'uništio' protivnika za samo 106 sekundi: 'Na koncu mi ga je bilo žao'

Komentara 1

FR
franco1
18:26 26.12.2023.

Ovaj McGregor se pokazao izuzetno nepristojan. Oblaci se tu u nekakva odijela, a ponasa se ovako. Ignorira totalno osobu kraj koje sijedi i dere se preko njega s nekim drugim, kao - "gle sto sam neformalan i lud u svojoj slavi" i nije susjeda niti pristojno pozdravio. Ne vrijede mu ni odijela, ni sat nista kada je u stvari "low class."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije