Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNO GOSTOVANJE

VIDEO Vida upisao još jedan pogodak! AEK nastavlja dominirati grčkim travnjacima

Europa League - Group B - AEK Athens v Ajax Amsterdam
Foto: Alkis Konstantinidis/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.02.2024.
u 22:16

AEK je vodeći na ljestvici s 55 bodova, četiri više od sljedećeg suparnika Dinama u Konferencijskoj ligi PAOK-a koji će u nedjelju gostovati kod Panetolikosa. Lamia je šesta s 34 boda

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida bio je strijelac prvog gola za AEK u 3-1 (2-0) gostujućoj pobjedi protiv Lamije u susretu 24. kola grčkog prvenstva. Snimku pogotka možete pogledati OVDJE.

Vida je u 17. minuti postigao svoj drugi ovosezonski prvenstveni pogodak na asistenciju Amrabata. Eliasson i Zuber su povisili na 3-0 prije no što je Sidcley ublažio poraz Lamije.

VEZANI ČLANCI:

Vida je odigrao čitav susret za AEK koji je vodeći na ljestvici sa 55 bodova, četiri više od sljedećeg suparnika Dinama u Konferencijskoj ligi PAOK-a koji će u nedjelju gostovati kod Panetolikosa. Lamia je šesta sa 34 boda.

VIDEO Velimir Zajec, kandidat za novog predsjednika Dinama za Večernji list: Klubu ću vratiti identitet, a želim i Zvonu Bobana!


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije