Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL: ŽDRIJEBOSMINE FINALA

Praški klubovi protiv Liverpoola i Milana

Premier League - Liverpool v Luton Town
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/4
24.02.2024.
u 08:00

Vrlo izjednačeno bit će i u španjolsko-francuskom okršaju u kojem će osvajač Europske lige iz 2021. godine Villarreal igrati protiv Marseillea, jedinog francuskog osvajača Lige prvaka u povijesti

U petak su u Nyonu izvučeni i parovi osmine finala Europske lige. Uvjerljivo su najlošije u ždrijebu prošli češki, odnosno praški predstavnici. Sparta Prag izvukla je najtežeg mogućeg suparnika iz skupine nositelja, lidera engleskog prvenstva Liverpool, dok je Slavia Prag izvukla Milan, najzahtjevnijeg mogućeg protivnika iz skupine nenositelja.

Osim Liverpoola i Milana, vrlo zadovoljni ždrijebom mogu biti i u Leverkusenu, jer je lider njemačke Bundeslige Bayer za protivnika izvukao azerbajdžanskog predstavnika Qarabag. Još dva para u kojima možemo izdvojiti favorita su parovi između portugalskog velikana Benfice, koja na papiru ima prednost ispred škotskog Glasgow Rangersa, te West Hama, koji ima prednost ispred njemačkog Freiburga.

GALERIJA Trenuci za pamćenje: Pogledajte slavlje dinamovaca nakon veličanstvene pobjede

Premier League - Liverpool v Luton Town
1/24

Preostala četiri para čine se vrlo napetima i neizvjesnima. Roma će igrati protiv Brightona, osvježenja u engleskoj Premier ligi proteklih sezona, koji sjajno vodi talijanski stručnjak, bivši trener Sassuola Roberto De Zerbi.

VEZANI ČLANCI:

Vrlo izjednačeno bit će i u španjolsko-francuskom okršaju u kojem će osvajač Europske lige iz 2021. godine Villarreal igrati protiv Marseillea, jedinog francuskog osvajača Lige prvaka u povijesti, a napet dvoboj očekuje se i u okršaju lisabonskog Sportinga i Atalante našeg Marija Pašalića. Prema kladionicama za glavnog favorita slovi Liverpool, a slijede ga Bayer i Milan.

VIDEO Zagreb: Trening Real Betisa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije