Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 19 GODINA

VIDEO Vida dobio novi dom vrijedan 80 milijuna eura, pogledajte spektakularno otvaranje stadiona AEK-a

Screenshot Sportklub
03.10.2022.
u 22:10

AEK se vratio na staru lokaciju nakon što je potres uništio stadion, odselili su 2003. godine.

Grčki velikan AEK  službeno je otvorio novi stadion imena Aja Sofija čiji je kapacitet 31.100 gledatelja, a čija je izgradnja stajala 81 milijun eura. 

AEK je ovaj stadion čekao čak 19 godina. Atenski klub je igrao na devet različitih lokacija posljednjih godina zbog brojnih sportskih, financijskih i pravnih prepreka. U rujnu 1999. AEK-ov je stadion teško oštećen nakon razornog potresa koji je pogodio područje Atene, a AEK se s njega odselio 2003. godine.

 

 

Sada su se konačno žuto-crni vratili i slavili u povratničkoj utakmici 4:1 protiv Ionikosa, stadion je bio rasprodan jer je došlo pet tisuća ljudi s pretplatama, odnosno 26 tisuća navijača koji su razgrabili karte u slobodnoj prodaji. Otvorenje je proslavljeno spektakularnom bakljadom. 

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je svih 90 minuta. 

Video možete pogledati OVDJE

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

 

Ključne riječi

Komentara 2

YO
yopi
22:56 03.10.2022.

Jedino se Maksimir duze gradi. Ali nije ni 19 godina bas kratko razdoblje

RE
RedTree
00:21 04.10.2022.

Sad vi meni recite da Grad Zagreb s cca 15 milijardi kuna godišnje i Dinamo koji će od LP zaraditi cca 30 milijuna eura ove godine samo plus transferi, ne mogu napraviti ovakav stadion za 80 do 90 milijuna eura. Pa mogu se dogovoriti ujutro i u roku dvije godine imati pravi stadion. Pa Dinamo nek stavi 5,6 milijuna eura na posebni račun kao lijep početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije