Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U CENTRU POZORNOSTI

VIDEO Vatreno u Danskoj! Pogledajte kakvu su atmosferu stvorili navijači

Vecernji.hr
10.06.2022.
u 20:13

Vatreni će uz takvu podršku sasvim sigurno krenuti žešće na domaćina, koji ima maksminalnih šest bodova nakon dva gostovanja - u Parizu i Beču. Trenutno su jedna od najboljih momčadi Europe po formi, ako ne i najbolja, što dovoljno govori o snazi večerašnjih protivnika.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Kopenhagenu igra treću utakmicu skupine Lige nacija i do prve pobjede će je pokušati voditi poveća skupina najvjernijih navijača. Zagrijavali su se kroz cijeli dan na ulicama i jasno je da će napraviti fenomenalnu atmosferu na stadionu Parkenu!

Kao što se može vidjeti po našim snimkama, razdragana masa priredila je pravi spektakl za sve stanovnike glavnog danskog grada. Palile su se baklje, penjalo se po stolovima i pjevalo iz sveg glasa. Možda za "hladne" Skandinavce malo previše, no nisu se bunili.

Vatreni će uz takvu podršku sasvim sigurno krenuti žešće na domaćina, koji ima maksminalnih šest bodova nakon dva gostovanja - u Parizu i Beču. Trenutno su jedna od najboljih momčadi Europe po formi, ako ne i najbolja, što dovoljno govori o snazi večerašnjih protivnika.

Ali, ima i Hrvatska svojih aduta te će za njima posegnuti. Iako Luka Modrić i Mateo Kovačić neće zaigrati od prve minute, ono što izbornik Zlatko Dalić "baca" pred Dance nije mačji kašalj. Vjerujemo u najbolje! Utakmicu možete pratiti na Novoj TV ili u tekstualnom obliku na našem portalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Hrvatski navijači na ulicama Kopenhagena

Komentara 2

Avatar Potegni!
Potegni!
23:37 10.06.2022.

Vani atrakcija, doma huligani. Kao i vi novinari, među sobom ugledni, narodu đubrad plaćenićka.

SL
slavenZadravec
20:51 10.06.2022.

Penjanje na stolove je pravi spektakl ako se to radi za reprezentaciju, ali da se to dogodilo na hrvatskoj klupskoj utakmici onda bi bilo kršenje javnog reda i huliganizam. Dakle, ovakvim člancima (između ostalog) smo odgojili naše navijače. Pirotehniku da niti ne spominjemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije