Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS UTAKMICA

VIDEO Vatrene dočekale poplave na Malti pred veliki kvalifikacijski susret

Foto: Kevin Cauchi/Facebook
1/2
11.11.2021.
u 09:30

Posebno su poplavljena mjesta Marsa i Qormi, odnosno Ghajnsielem

Oluja je poharala Maltu i izazvala velike bujične poplave u nižim dijelovima zemlje, javlja  Times of Malta.

Isti portal javlja da je preko noći zemlju zadesila velika oluja u kojoj je palo mnogo kiše, što je prouzročilo bujične poplave u nižim djelovima Malte.

>> Pogledajte poplave na Malti:

Otok Gozo gotovo je jutros probudio sav pod vodom, a neke ulice su doslovno postale nove rijeke. Posebno su poplavljena mjesta Marsa i Qormi, odnosno Ghajnsielem, a predstavnici lokalnih vlasti naložili su građanima da budu oprezni prilikom izlaska iz njihovih domova.

"Poplavljeno igralište u Pjazza tad-Dehra. Molimo izbjegavajte Triq Wied Rghajjes, Pjazza tad-Dehra i ulicu hamri. Naši radnici će početi s čišćenjem čim voda prođe", objavio je Kevin Cauchi na Facebooku.
 

Iako situacija nije dobra u većini zemlje, u popodnevnim satima se očekuje prestanak oborina te bi temperatura za vrijeme utakmice vatrenih i Malte trebala biti oko 20 Celzijevih stupnjeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije