Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U MAĐARSKOJ

VIDEO Užasavajuće snimke sa smrtonosne reli utrke: Jedna od žrtava je djevojčica. Deseci ozlijeđenih

Reli Mađarska
Screenshot Youtube
24.03.2024.
u 17:44

"Nažalost, životi četiri osobe nisu bili spašeni, jedno dijete je teško životno ugroženo, jedna osoba je teško ozlijeđena, a šest osoba (među njima i dijete) prevezeno je u bolnicu zbog lakših ozljeda", izjavili su iz Nacionalne službe hitne pomoći

Na mađarskome reliju  "Esztergom-Nyerges" dogodila se tragična nesreća. Prema pisanju tamošnjih medija, jedan od sudionika u utrci izgubio je kontrolu nad automobilom, izletio sa staze te se zabio u skupinu gledatelja. Prve informacije govore kako su poginule četiri osobe, a sedam ih je ozlijeđeno. Kasnije se pokazalo da bi broj mogao biti i veći.

Na Facebooku se kako je ozlijeđeno više od trideset ljudi. Na mjesto događaja je brzo stigla liječnička služba i najprije se pobrinula za nekoliko otvorenih prijeloma. Na stranici Rally Life objavljuju: "vozački tandem koji se natjecao sa Škodom Fabijom R5 nesretno je upao u masu, pri čemu je ozlijeđeno oko 30 ljudi." Dodaju kako je jedna od žrtava djevojčica. Snimke nesreće možete vidjeti OVDJE i OVDJE.

GALERIJA Staza u Imoli pod vodom: Osoblje žurno evakuirano u strahu od novih žrtava

Reli Mađarska
1/21

"Na mjesto događaja stiglo je osam vozila hitne pomoći i četiri spasilačka helikoptera. Nažalost, životi četiri osobe nisu bili spašeni, jedno dijete je teško životno ugroženo, jedna osoba je teško ozlijeđena, a šest osoba (među njima i dijete) prevezeno je u bolnicu zbog lakših ozljeda", izjavili su iz Nacionalne službe hitne pomoći za Rtl.hu.

VEZANI ČLANCI:

Natjecanje je prekinuto od strane organizatora utrke, a glasnogovornica Kata Repa odbila je komentirati nesreću i njene detalje dok ne dobiju konačno izvješće hitne pomoći i policije obzirom da žele biti sigurni kako imaju točne informacije. 

VIDEO

 

Ključne riječi

Komentara 3

MT
makan tahi
19:00 24.03.2024.

zašto stoje u zoni izlijetanja?

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:22 25.03.2024.

Tko god voli ovakav iživljavajući "sport", kriv je za sve što mu se desi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije