Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJEDNAČIO SE S KUKOČEM

VIDEO Utakmicom života ponizio Dončića! Tek treći triple-double u povijesti natjecanja

Slovenia - Poland
Foto: Soeren Stache/DPA
1/2
14.09.2022.
u 23:19

Slovenci predvođeni ponajboljim svjetskim igračem Lukom Dončićem nisu mogli izaći na kraj s fenomenalnim poljskim krilnim igračem Mateuszom Ponitkom.

U polufinalu EuroBasketa protiv Francuske će igrati košarkaši Poljske koji su napravili senzaciju u Berlinu, svladali su u četvrtfinalu aktualnog europskog prvaka Sloveniju 90:87.

Slovenci predvođeni ponajboljim svjetskim igračem Lukom Dončićem nisu mogli izaći na kraj s fenomenalnim poljskim krilnim igračem Mateuszom Ponitkom. On je tek treći igrač u povijesti Europskog košarkaškog prvenstva koji je upisao 'triple-double' učinak na utakmici. Postigao je 26 poena, uhvatio 16 skokova i podijelio 10 asistencija. Uz to je još ukrao tri lopte, a jedna je bila u ključnim trenucima posljednje četvrtine.

Ponitka se tako pridružio Rumunju Andreiju Mandacheu i velikom Toniju Kukoču kao treći igrač s triple-double učinkom.

U videu sa službene Instagram stranice EuroBasketa 2022 pogledajte njegove najbolje poteze s utakmice života.

U polufinalnim susretima u petak se sastaju Njemačka i Španjolska te Francuska i Poljska.

Komentara 3

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:23 14.09.2022.

Mateusz je danas pokazao da je Luka Dončić vjerovatno u pomanjkanju NBA kvalitete pomalo precijenjen i dokazao da je on bio kod slovenskih igrača danas podcijenjen..Zaslužena pobjeda Polske i čestitke na sjajnoj predstavi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije