Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESAN POTEZ

VIDEO Unitedovo čudo od djeteta zabilo gol sezone! Pogledajte nevjerojatan potez

Premier League - Everton v Manchester United
Jason Cairnduff/REUTERS
26.11.2023.
u 19:02

Garnacho je jedan od najuzbudljivijih talenata Manchester Uniteda. Riječ je o Argentincu rođenom u Španjolskoj, koji je u mlađim kategorijama nastupao za Getafe, potom za Atletico Madrid, pa onda i za Manchester United

Everton i Manchester United u ovim trenucima igraju utakmicu 13. kola Premier lige, a gosti su poveli već u drugoj minuti susreta fenomenalnim pogotkom Alejandra Garnacha (19).

Marcus Rashford je primio jednu dugu loptu na desnoj strani i potom proslijedio za Dioga Dalota na čiji je ubačaj u kaznenom prostoru čudesno reagirao mladi Argentinac i efektnim škaricama s 15-ak metara neobranjivo zatresao mrežu.

Po društvenim mrežama već svi ističu da je ovaj pogodak glavni kandidat za nagradu Ferenc Puškaš za najljepši gol sezone, a neki tvrde da je već sigurno da će tu nagradu i osvojiti, poput primjerice službenog ESPN profila. Video pogotka pogledajte OVDJE.

Garnacho je jedan od najuzbudljivijih talenata Manchester Uniteda. Riječ je o Argentincu rođenom u Španjolskoj, koji je u mlađim kategorijama nastupao za Getafe, potom za Atletico Madrid, pa onda i za Manchester United.

Za seniorsku momčad Uniteda debitirao je kao 17-godišnjak, 28. travnja 2022. godine u utakmici protiv Chelseaja, a od ove sezone je sve češće član prve postave. 

Ukupno je za United upisao 52 nastupa, zabio pet pogodaka te dodao šest asistencija. Ove sezone je nastupio 13 puta uz dva pogotka i dvije asistencije. Ove je godine debitirao i za seniorsku reprezentaciju Argentine za koju ima tri nastupa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije