Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio prijatelja

VIDEO Slomio se od tuge kada su mu spomenuli Bryanta, Goran spasio bolnu scenu

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
28.01.2020.
u 13:49

– Imao sam tu sreću da smo imali osoban odnos u zadnjih deset godina, da sam se mogao na njega osloniti kada sam trebao podršku i savjet. Uvijek je bio tu za mene. Bio mi je prijatelj, mentor, sve to što se dogodilo slama mi srce – rekao je Đoković i ostao u tom trenutku bez glasa jer ga je shrvala tuga

Srpski tenisač Novak Đoković zaplakao je samo koju minutu nakon što se plasirao se u polufinale Australian Opena. Nažalost, ovaj put nisu u pitanju bile suze radosnice unatoč tome što je u tri seta svladao Miloša Raonića iz Kanade (6:4, 6:3, 7:6), čime je zakazao novi teniski klasik protiv starog rivala Rogera Federera.

Đokoviću su suze potekle jer je John McEnroe tijekom intervjua spomenuo Kobea Bryanta, njegova prijatelja koji je u nedjelju tragično izgubio život u helikopterskoj nesreći.

– Ne znam što u ovakvom trenutku reći, vijest nas je sve zatekla. Bio je jedan od najvećih sportaša svih vremena, moja inspiracija, ali i inspiracija mnogima diljem planeta.

Imao sam tu sreću da smo imali osoban odnos u zadnjih deset godina, da sam se mogao na njega osloniti kada sam trebao podršku i savjet. Uvijek je bio tu za mene. Bio mi je prijatelj, mentor, sve to što se dogodilo slama mi srce – rekao je Đoković i ostao u tom trenutku bez glasa jer ga je shrvala tuga.

Naravno, McEnroe više nije htio inzistirati na bolnoj temi, pa je već u sljedećem pitanju otišao na jednu daleko sretniju temu. Okrenuo se prema Goranu Ivaniševiću i vijesti da ulazi u Tenisku kuću slavnih.

Đokoviću je to trenutačno izvuklo osmijeh na lice, a zatim se još i dobro nasmijao jer je shvatio da je Zec već ''ispario'' s tribine.

– Čestitam ti, dragi moj treneru, što si zasluženo uvršten u Kuću slavnih. Znate, Goran je legenda ovog sporta, čovjek kojega poznajem od svoje dvanaeste godine i koji mi je od tada blizak.

DIO TOG INTERVJUA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Znamo se još iz Njemačke, iz vremena dok smo obojica boravili u teniskoj akademiji Nikole Pilića.

Goran se tada pripremao za titulu u Wimbledonu, a ja sam bio izvan sebe od sreće što mu mogu biti blizu, razmijeniti s njim poneku loptu. Počašćen sam što ga imam uza sebe, u svom timu – odgovorio je Đoković, koji je na trenirku ušio Bryantove inicijale.

Foto: Reuters/Pixsell

Komentara 27

KH
Khala
14:16 28.01.2020.

Veliki Nole!

OV
Ovozemaljski
14:27 28.01.2020.

Svaka ćast Nole!

PR
pravednik2
14:48 28.01.2020.

Veliki šampion!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije