Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMIJEH NA LICU

VIDEO Ronaldo ponovno zabija, Mourinho prigovarao pa slavio u Finskoj

Premier League - Everton v Manchester United
Foto: Carl Recine/REUTERS
27.10.2022.
u 23:10

Iako je bio zadovoljan povratničkim golom, nismo imali priliku čuti njegov poznati 'Siu'.

Nogometaši Freiburga i Ferencvarosa osigurali su prva mjesta u skupinama G i H Europske lige kolo prije kraja natjecanja te se tako pridružili Betisu i Union Saint-Gilloiseu, koji su ranije u četvrtak osvojili prva mjesta u skupinama C i D, kao izravni sudionici osmine finala ovog natjecanja.

Ferencvarosu je za osiguranje prvog mjesta u skupini H bio dovoljan i bod na svom terenu protiv Monaca u dvoboju koji je završio 1-1, jer je u drugom susretu te skupine Crvena zvezda u Beogradu nadvisila Trabzonspor sa 2-1, dok je Freiburg prošao među 16 domaćim 1-1 remijem protiv Olympiacosa uz 1-2 poraz Qarabaga na gostovanju kod Nantesa.

U Budimpešti je Monaco poveo golom Ben Yeddera (31), ali Zachariassen (81) je uspio poravnati i odvesti Ferencvaros u osminu finala. Crvena zvezda ostala je u igri za drugo mjesto zahvaljujući golovima Kataija (37) i Pešića (64), dok je Bakasetas (39) bio strijelac za Trabzonspor.

Kolo prije kraja Ferencvaros je vodeći sa 10 bodova, drugi Monaco ima sedam, dok su Crvena zvezda i Trabzonspor na šest bodova.

Jose Mourinho arrives in Italy to take up his position as AS Roma coach Soccer Football - Jose Mourinho arrives in Italy to take up his position as AS Roma coach - Ciampino airport, Ciampino, Italy - July 2, 2021 Jose Mourinho waves at fans as he arrives in Rome REUTERS/Alberto Lingria ALBERTO LINGRIA
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Roma je u Finskoj slavila nad HJK-om s 2-1. Trener Rimljana Jose Mourinho uoči utakmice prigovarao je zbog toga što se igra na umjetnoj travi istaknuvši kako to 'nije nogomet', no pogodak Tammyja Abrahama (41) i autogol domaćina (62) pobrinuli su se za tri boda. 

Olympiacos je dugo vodio u Freiburgu golom El-Arabija (17), ali u sudačkoj nadoknadi je Kuebler (90+3) uspio izjednačiti. No, Freiburg bi prošao i uz poraz jer mu je u prilog išao rezultat iz Nantesa. Tamo je domaće u vodstvo doveo Blas (17), Ozobić (56-11m) je poravnao na 1-1 da bi veliko slavlje domaćim navijačima osigurao Ganago (90+5) u sam smiraj susreta.

Freiburg je prvi na ljestvici sa 13 bodova, Qarabag je drugi sa sedam, Nantes treći sa šest, a Olympiaco je na dnu s dva boda.

Real Sociedad je u skupini E ostao stopostotan 2-0 pobjedom na gostovanju kod Omonije na Cipru, ali još nije osigurao prvo mjesto jer drugi Manchester United nakon 3-0 domaćeg uspjeha protiv Šerifa i dalje zaostaje tri boda, pa će o prvom mjestu odlučivati međusobni ogled ta dva sastava u San Sebastianu za tjedan dana. Strijelci za Real Sociedad bili su Navarro (45+2) i Mendez (60), dok su uspješni za United bili Dalot (44), Rashford (65) i Cristiano Ronaldo (80). 

Manchester United goalkeeper David de Gea and Cristiano Ronaldo speak with ex manager Sir Alex Ferguson ahead of the Premier League match at Old Trafford, Manchester. Picture date: Sunday October 16, 2022. Photo: martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
Foto: martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
Ronaldo se tako pogotkom vratio na teren usprkos vijestima o nezadovoljstvu proteklih dana i mjeseci.

Pogodak Ronalda za konačan rezultat pogledajte OVDJE

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije