Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA PAMĆENJE

VIDEO Ronaldo na današnji dan ovom majstorijom 'skinuo' Mandžukića s trona

Champions League: Real Madrid and Juventus (1-3)
gtres/Gtres/PIXSELL
03.04.2021.
u 16:15

Utakmica se igrala 3. travnja u Torinu, a branitelj naslova Real Madrid i budući igrač Stare dame bili su nemilosrdni.

Cristiano Ronaldo zabio je mnoštvo golova u karijeri, točnije njih 740, ali onaj iz četvrtfinala Lige prvaka prije tri godine moguće da je najljepši. I to općenito najljepši u tom prestižnom natjecanju.

Utakmica se igrala 3. travnja u Torinu, a branitelj naslova Real Madrid i budući igrač Stare dame bili su nemilosrdni. Pobjeda 3:0 i pogodak koji ostavlja bez daha. Prije tog gola u 64. minuti zabio je za 1:0 već u trećoj minuti i šokirao Juventus.

No taj gol za 2:0 nešto je posebno. Giorgio Chiellini pogriješio je pri vraćanju lopte Gianluigiju Buffonu, Ronaldo je sve to pratio, dao povratnu za Lucasa Vazqueza, ali mu udarac s otprilike 15 metara "skida" Buffon i odbija prema Daniju Carvajalu, koji šalje ubačaj u 16 i to je ispalo idealno za Ronalda da s nekih 11 metara izvede savršene "škarice" i praktički odvede Real u polufinale.

Kasnije je Real obranio titulu svladavši Bayern u polufinalu pa Liverpool u finalu, a Ronaldo je osvojio nagradu za gol sezone u Ligi prvaka i naslijedio tako našeg Marija Mandžukića, koji je nagradu dobio također nakon "škarica", ali u finalu, kad je Real pobijedio Juventus 4:1.

 

Komentara 2

Avatar FrancJunior
FrancJunior
17:02 03.04.2021.

Prava "vijest" za sve Balkance, koji ovako vazne "dogadjaje" polako zaboravljaju....

LA
lajh1985
17:00 03.04.2021.

I onda je buffon presao u psg osvajat lige.prvaka :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije