Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZIJSKA LIGA PRVAKA

VIDEO Ronaldo majstorijama doveo Al Nassr do pobjede. Pogledajte spektakularne golove

Asian Champions League - Group E - Al-Nassr v FC Istiklol
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.10.2023.
u 01:00

Al Nassr je vodio 3-0, ali je potom sve do kraja strahovao za pobjedu. U 85. minuti su gosti golom Olunge smanjili na 3-4, ali ipak nisu uspjeli doći do bod. Marcelo Brozović nije igrao zbog ozljede

Novu pobjedu ostvarili su nogometaši saudijskog Al Nassra u azijskoj Ligi prvaka, na domaćem terenu pobijedili su katarski Al Duhail 4-3 u trećem kolu skupine E.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije igrao za Al Nassr zbog ozljede, a junak domaće pobjede bio je neuništivi Portugalac Cristiano Ronaldo koji je postigao dva pogotka. Posebno je bio lijep prvi u 61. minuti, kada je za 3-0 raspalio lijevom nogom s 20 metara i pogodio suprotne rašlje.

GALERIJA Bayern u stresnoj utakmici ipak svladao Galatasaray; Inter siguran protiv Salzburga

Asian Champions League - Group E - Al-Nassr v FC Istiklol
1/21

Inače, Al Nassr je vodio 3-0, ali je potom sve do kraja strahovao za pobjedu. U 85. minuti su gosti golom Olunge smanjili na 3-4, ali ipak nisu uspjeli doći do boda. Uz dva gola Cristiana Ronalda za Al Nassr su po jedan dodali Talisca i Senegalac Sadio Mane.

VEZANI ČLANCI:

Prvi gol portugalske legende možete vidjeti OVDJE. Drugi Ronaldov pogodak možete vidjeti OVDJE. Na ljestvici Al Nassr ima maksimalnih devet bodova, dok je na drugom mjestu iranski Persepolis sa šest bodova.

VIDEO Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije