Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelijepa diletta

VIDEO Preslatka voditeljica sjela pred kameru bez grudnjaka, obožavatelji se raspametili

Diletta Leotta
Foto: www.instagram.com/dilettaleotta
1/6
03.12.2019.
u 17:53

Leotta je u ponedjeljak vodila program proglašenja najboljeg igrača Serie A prošle sezone, a nagrada je očekivano pripala Cristianu Ronaldu

Diletta Leotta, 28-godišnja Talijanka koju nazivaju najljepšom sportskom novinarkom svijeta, mogla bi zadati vrlo ozbiljne zdravstvene probleme svojim brojnim obožavateljima nastavi li s ovako slobodnim objavama na Instagramu.

Prekrasna dipomirana pravnica upravo je objavila snimku u kućnome izdanju, što je iz jednadžbe, na radost više od pet i pol milijuna pratitelja, isključilo grudnjak.

Podsjetimo, Leotta je u ponedjeljak vodila program proglašenja najboljeg igrača Serie A prošle sezone, a nagrada je očekivano pripala Cristianu Ronaldu.

Ronaldo je tako postao prvi koji je dobio nagradu za najboljega nogometaša u tri lige - engleskom Premiershipu, španjolskoj Primeri i talijanskoj Serie A.

Leotta trenutačno radi na platformi DAZN.

Foto: Press Association/Pixsell

 



 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
18:55 03.12.2019.

Napisao bi nešto pametno ali raspametio sam se...

PR
prajdali100
20:10 03.12.2019.

Nije mi jasno što se tu imaš " raspametiti" ?

DU
Deleted user
21:18 03.12.2019.

Na bazenu neki dan iz kupaćih mi ispalo lijevo jaje. Nisam ni skužio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije