Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đir s Memom

VIDEO Nives Celzijus otkrila što stoji iza famozne priče o seksu na Maksimiru!

Nives Celzijus
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
1/4
29.11.2019.
u 21:38

Voditelju je otkrila da je muškarac može osvojiti pomoću smiješka

Nives Celzijus upravo je gostovala u emisiji Đir s Memom, a video njezina intervjua, snimljenoga tijekom vožnje kroz Zagreb, u petak navečer je objavljen na YouTube kanalu Avaz TV. 

Voditelj se s jednom ad najatraktivnijih Hrvatica dotaknuo niza tema, a jedna je od njih bila i legenda o famoznom seksu na Maksimiru, priči staroj desetak godina.

- To se doista zbilo u Maksimiru. Ne bih to nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio - otkrila je pravu istinu o tom događaju Nives, te dodala kako se s Dinom Drpićem, unatoč razvodu, i dalje čuje.

- U izvrsnom smo odnosu, on mi je poput najboljeg prijatelja.

U nastavku intervjua je kazala da je se može kupiti smiješkom, ali i priznala da voli dominaciju kod muškaraca. Ostatak tog razgovora možete pogledati ovdje.

Komentara 37

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:53 29.11.2019.

" To se doista zbilo u Maksimiru. Ne bih to nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje " i svi su došli s kitom ruža 🌹

UM
Umoran
23:35 29.11.2019.

Najatraktivnija Hrvatica???? Ha ha, ta "atraktivna Hrvatica" je Srpkinja iz Prnjavora, gradica u BiH, izmedju B.Luke i Dervente.

Avatar doog_kool
doog_kool
07:41 30.11.2019.

Nives je vec sa 15 godina pocela raditi posao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije