Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆI NEMA KRAJA

VIDEO Ponosan na prinovu: Lovren rastopio obožavateljice preslatkom snimkom

Foto: Instagram
1/10
07.03.2022.
u 12:12

Dejanovo raspoloženje zasigurno je na visokom nivou, a za porast razine dopamina vatrenog Karlovčanina zasigurno je zaslužna i prinova

Izbornik Zlatko Dalić danas je objavio popis igrača na koje računa za prijateljske utakmice protiv Slovenije (26. ožujka) i Bugarske (29. ožujka) koje će biti odigrane u Dohi, a na njemu se nalazi i igrač ruskog Zenita, iskusni Dejan Lovren. 

No, naglasio je izbornik, nije siguran koliku će mu minutažu dati. Ne, ne ljuti se Dalić na Lovrena, nema nikakvih tenzija, jednostavno, hrvatski je branič ozlijeđen, odnosno, u fazi oporavka je. Zbog toga nije igrao posljednje tri klupske utakmice. 

Srećom, Dejanovo raspoloženje zasigurno je na visokom nivou, a za porast razine dopamina vatrenog Karlovčanina zasigurno je zaslužna i prinova.

Naime, prije nekoliko dana objavio je snimku među brojnim štencima, a sada je, čini se, jednoga odabrao i za sebe.

Na svome Instagram storyju objavio je snimku gdje se mazi s prinovom, a obožavateljice su se rastopile.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

SO
sohnahoakasaa
15:59 07.03.2022.

Prinova? Koji '..i.t' može psa nazvat prnovom. U Hrvatskom jeziku se ta riječ koristi samo za novo djetešce u obitelji a ne životinje. Užas....

Avatar Mudlin
Mudlin
13:54 07.03.2022.

Jel si bude za kuma zval svojeg idola džokovića?

CR
crni77777777
12:48 07.03.2022.

karlovčanin-pa zar nije bosanac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije