Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je poštovanje

VIDEO: Poljaci doveli Hrvata na rub suza, nije mogao ni sanjati što mu spremaju

Navijači Anwila
Foto: https://www.facebook.com/AnwilWloclawek/
30.09.2019.
u 19:05

Igor Miličić zasluženo uživa kultni status u Poljskoj

Igor Miličić, hrvatski košarkaški stručnjak koji uživa kultni status u Poljskoj, u nedjelju se našao na rubu suza kada je ugledao što su mu priredili navijači Anwila, kluba s kojim je kao trener osvojio dva uzastopna naslova prvaka države.

Naime, tek što su predstavljeni igrači i upaljena svjetla, štovatelji Anwila su preko tribine razvili prekrasnu koreografiju, pa ispod nje postavili transparent na kojem je pisalo Igor Miličić - El Profesor!

Sve je pratila pjesma Bella Ciao, naslovni broj čuvene serije La casa de papel, a dio navijača na sebi je nosio uniforme i maske, baš poput glavnih junaka u tom španjolskom televizijskome djelu. 

Titula "El Profesor" također se referirala na prvo lice te serije, na vođu jedne bande, pa se viđenoga moglo zaključiti da su navijači Anwila Miličiću željeli poručiti da su ga spremni slijepo slijediti.

- Nisam imao pojma što se zbiva. Listao sam po svojim bilješkama kada su me kolege i igrači usmjerili prema tribini. Bio sam silno iznenađen i dirnut. Ma bilo je predivno.

Došli smo do točke kada je naša ljubav potpuno uzajamna i htio bih navijačima na tome zahvaliti. Poštovanje! - kazao je Miličić.

Divnu atmosferu je upotpunila i uvjerljiva pobjeda njegova kluba, a stradala je Polpharma Starograd sa 110:72.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IGOR MILICIC- EL PROFESOR! #ultrasbasketball #ultras #anwil #elprofesor #igormilicic #bellaciao

A post shared by @ anwil_to_my on

Podsjetimo, Miličić je jedan naslov s Anwilom osvojio i kao igrač, bilo je to 2003. godine, a s klubom je kao trener nedavno osvojio i poljski Superkup.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mica1111
20:00 30.09.2019.

Kako lipo...:)

Avatar StipeBalkanovic
StipeBalkanovic
20:34 30.09.2019.

Poljaci na rubu suza jer nisu mogli ni sanjati da če biti prinuđeni dovesti Hrvata i ko zna šta se domočinima uz njega sprema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije