Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIŠA GOLOVA

VIDEO Pogledajte sve golove s lude utakmice Lokomotive i Dinama, Petković spašavao plave

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
10.02.2024.
u 19:51

Bila je to vrlo dramatična i uzbudljiva utakmica u kojoj se Dinamo dvaput vraćao iz rezultatskog deficita, ali nije uspio doći do punog plijena

U trećoj utakmici 22. kola HNL-a Lokomotiva i Dinamo su odigrali neodlučeno rezultatom 2:2 pa se tako dodatno zakomplicirala utrka za naslov prvaka. 

Bila je to vrlo dramatična i uzbudljiva utakmica u kojoj se Dinamo dvaput vraćao iz rezultatskog deficita, ali nije uspio doći do punog plijena.

Lokomotiva je prvi put povela u 18. minuti susreta, a pogodak je postigao Fabijan Krivak nakon jedne naizgled bezopasne duge lopte iza leđa Dinamove obrane koja nije dobro reagirala. Krivak se potkrao iza leđa i došao do lopte, a Mauro Perković se pri trčanju za Krivakom poskliznuo. Mladi ofenzivac Lokomotive je ostao u jedan na jedan situaciji sa Zagorcem te ga prilično hladnokrvno matirao za vodstvo domaćina.

Dinamo je izjednačio na 1:1 u 40. minuti pogotkom Brune Petkovića. Zanimljivo, bio je to prvi udarac Dinama na susretu. Dario Špikić je jako lijepo prošao po desnoj strani i ubacio povratnu loptu za Petkovića koji je pucao direktno u blok Lokomotive, ali od njih se nespretno lopta odbila u mrežu domaćina.

VEZANI ČLANCI:

Domaća momčad je potom u samoj završnici prvog poluvremena došla do drugog vodstva na utakmici. Duje Čop je poentirao za 2:1. Krivak je primio jednu dugu loptu na desnoj strani, ubacio u sredinu za Smakaja koji je poveo loptu u trku i prebacio ju na drugu vratnicu za Čopa koji je bio sam kao duh i pogodio gol iz neposredne blizine.

No ni tu nije bio kraj golovima u prvom poluvremenu. Dinamo je uzvratio u osmoj minuti sudačke nadoknade. Baturina se lijepo izborio za ubačaj s lijeve strane i centrirao, a u kaznenom prostoru je spreman bio Bruno Petković, koji je glavom zakucao loptu u mrežu za još jedno izjednačenje. Sve pogotke pogledajte OVDJE.

Dinamo je tako ostao trećeplasiran s 41 bodom te jednakim brojem utakmica kao lider Rijeka i drugoplasirani Hajduk, koji su na 44, odnosno 42 boda.


 
 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

GO
Gorky_
09:44 11.02.2024.

Petković nije postigao 2 gola. Prvi gol je autogol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije