Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJEĆENOST NA STADIONU

Na utakmici Lokomotive i Dinama srušen je rekord u Kranjčevićevoj!

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
10.02.2024.
u 19:38

Naime, 4950 gledatelja pratilo je utakmicu plavih i lokosa, čime je srušen rekord koji je postavljen prije malo više od dva mjeseca, 8. prosinca prošle godine na utakmici Lokomotive i Hajduka, koju je gledalo 4829 ljudi

Utakmica 22. kola HNL-a između Lokomotive i Dinama bila je po mnogočemu zanimljiva. Puno drame smo gledali u subotnjem ogledu u kojem je Lokomotiva dva puta imala vodstvo, a Dinamo se dvaput vraćao pa je tako završilo podjelom bodova 2:2.

Lokomotiva je došla u vodstvo pogotkom Fabijana Krivaka u 18. minuti, a Dinamo je izjednačio preko Brune Petkovića u 40. minuti.

Završnica prvog dijela je bila posebno uzbudljiva. Prvo je u petoj minuti sudačke nadoknade Duje Čop zabio za 2:1 Lokomotive, a potom je Petković zabio svoj drugi gol na susretu u osmoj minuti nadoknade i opet vratio Dinamo u egal.

Međutim, još jedna zanimljiva stavka s ove utakmice je i jedan oboren rekord. Utakmica Lokomotive i Dinama je po broju gledatelja srušila rekord stadiona u Kranjčevićevoj ulici.

VEZANI ČLANCI:

Naime, 4950 gledatelja pratilo je utakmicu plavih i lokosa, čime je srušen rekord koji je postavljen prije malo više od dva mjeseca, 8. prosinca prošle godine na utakmici Lokomotive i Hajduka, koju je gledalo 4829 ljudi. 

Utakmicu Dinama i Lokomotive gledalo je 1415 gledatelja na istočnoj tribini i 3535 gledatelja na zapadnoj tribini.

Komentara 2

Avatar Ričard
Ričard
22:34 10.02.2024.

Pa toliko dinamovaca, exDinamo od 1982 u Zagrebu nije bodrilo.

LE
lepizg
20:42 10.02.2024.

Pao je rekord Kranjčevićeve otkad Lokomotiva igra ovdje! No, apsolutni rekord ovog stadiona nikada neće biti oboren… ZADNJA PROMJENA: 2023/04/08 AT 8:57 PM LUKA PETKOVIĆ Izvor: hrsport

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije