Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVO IZNENAĐENJE

VIDEO Pogledajte nevjerojatan udarac kojim je Ngannou umalo šokirao cijeli svijet

Tyson Fury v Francis Ngannou
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/7
29.10.2023.
u 08:26

Najveće je iznenađenje viđeno u trećoj rundi kada je nokdaunom Ngannou poslao Furyja na upoznavanje s podom ringa. Fury je boksao u svome stilu, a Ngannou je odjednom ispalio lijevi overhand i šokirao dvoranu. Premda se odmah ustao, "Gypsy Kingu" se u očima vidjelo kako zna da ne smije "popiti" puno takvih čistih udaraca

Bivši prvak UFC-ove teške kategorije, Francis Ngannou, iznenadio je svijet boksa i borilačkih sportova u meču protiv aktualnog prvaka WBC-a, Tysona Furyja. Ngannou ne samo da nije deklasiran, već je boksao deset rundi i izgubio tek podijeljenom odlukom sudaca  (95-94, 96-93, 94-95).

S druge strane "Gypsy King" koji je smatrao da će lako proći kroz borca koji nije imao niti jedan profesionalni boksački meč u karijeri, doista je ostao iznenađen, ne samo srčanošću, već i cjelokupnom izvedbom Ngannoua. 

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

Tyson Fury v Francis Ngannou
1/16

Najveće je iznenađenje viđeno u trećoj rundi kada je nokdaunom Ngannou poslao Furyja na upoznavanje s podom ringa. Fury je u svome stilu boksao, kombinirao jače u udarce s onim koji samo trebaju zavarati i namamiti protivnika te odrediti udaljenost za napad. Ngannou je odjednom ispalio lijevi overhand i šokirao dvoranu.

VEZANI ČLANCI:

Premda se Fury odmah ustao i pustio da brojanje ode do osam, nakon čega se meč nastavio, vidljiv je bio šok na njegovom licu. U tom trenutku mogao je biti siguran da ne smije dopustiti Ngannou da ga uhvati s još čistih udaraca poput tog "glasnog i jasnog" overhanda.

VIDEO Ngannou poslao Furyja na pod i šokirao boksački svijet

 

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:36 29.10.2023.

Ne razumijem kako je Fury to dobio. Gledao sam meč i bio sam 1000% siguran da Ngannou to dobija s 3-0 u odlukama sudaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije