Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA ATMOSFERA

VIDEO Pogledajte kako je poznati Hrvat dijelio novac navijačima u Budimpešti

Bralić i navijači
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
24.03.2019.
u 17:05

Poznati klapski pjevač Tomislav Bralić zapjevao je s našim navijačima i harmonikašu dao 50 eura napojnice.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas u 18 sati igra s Mađarskom susret drugog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Brojni hrvatski navijači stigli su u Budimpeštu kako bi dali podršku vatrenima. Među njima je i poznati klapski pjevač Tomislav Bralić koji se dobro zabavio uoči utakmice.

Bralić je zapjevao s našim navijačima i harmonikašu dao 50 eura napojnice.

>> U videu pogledajte kako je to izgledalo

Komentara 5

AI
airbender
19:23 24.03.2019.

a pazi, u naslovu piše hrvat DIJELIO novac NAVIJAČIMA, a u "clanku" piše lik stavio 50 eura harmonikašu i pjevao sa navijačima , pa vrijeđate nas, ovo je u rangu kad djetetu dajes cokoladu i onda u zadnji cas ju zamijenis sa brokulom i aaaam

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
17:36 24.03.2019.

Frajer nema pojma svirat harmoniku al je zato danas zaradil ko nikad u životu.....

Avatar tomas_R
tomas_R
17:55 24.03.2019.

da sve je srbsko , tako i g....ovno. Honer je bio jedan od prvih koji je proizvodio harmuniku a on je bio njemac. A kad hoces vec pricati o glazbenoj kulturi vezana uz harmoniku u ovim krajevima jedini koji bi mogli se osjecati odazvani na taj instrument to su Slovenci. ljep pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije