Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU ISPUNIO ŽELJU

VIDEO Pogledajte kako je Modrić rastužio igrača Armenije, ovo mu se nije svidjelo

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
22.11.2023.
u 14:44

Nakon završetka utakmice jedan od igrača Armenije prišao je Modriću i zamolio ga za dres. No, nije mu se ispunila želja. Po izrazu lica armenskog nogometaša vidi ga se da ga je odbio.

Pobjedom protiv Armenije Hrvatska je po 13. put izborila nastup na velikim natjecanjima, a kapetan Luka Modrić je zaradio svoj deveti veliki turnir.

Kapetan hrvatske reprezentacije sinoć je opet bio sjajan. Dirigirao je igrom Hrvatske, borio se kao lav iako je napunio 38 godina i istinski se veselio uspjehu vatrenih.

VEZANI ČLANCI:

Vjerojatno je to bila njegova posljednja utakmica na Maksimiru budući da se očekuje da se nakon Europskog prvenstva umirovi od reprezentacije.

A nakon završetka utakmice jedan od igrača Armenije prišao je Modriću i zamolio ga za dres. No, nije mu se ispunila želja. Po izrazu lica armenskog nogometaša vidi ga se da ga je odbio.

 Video pogledajte OVDJE.

Inače, Modrić je svoj dres poklonio vrataru Armenije Čančareviću.

 

Komentara 4

KI
kiselovrhnje
15:12 22.11.2023.

Gledam video i ne znam kako ste dosli do toga zakljucka. Izgledalo je kao da se igrac samo nakratko pozdravio i dao ruku nakon cega je Modric pruzio svoju ruku. Covjek se nije zadrzavao, niti je Modric ista odbio, niti je ovaj bio tuzan.

DU
Deleted user
15:53 22.11.2023.

Vjerujem da će Modrić još igrati za Hrvatsku. Uistinu se nadam da repka više neće igrati na toj rugobi od stadiona.

LE
lector2corrector
02:32 23.11.2023.

vijest na razini bratskog i jedinstvenog Blitza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije