Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIJEVALI UDARCI

VIDEO Pogledajte žestoki nokaut McGregora, ovo mu se dogodilo prvi put u karijeri!

MMA: UFC 257
Foto: Jeff Bottari/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
24.01.2021.
u 09:41

"To se dogodi kada promijenite tim, napustite sparing partnere koji su od vas napravili prvaka i sparirate s djecom, daleko od stvarnosti", napisao je Nurmagomedov.

Dustin Poirier napravio je podvig i u drugoj rundi nokautirao Conora McGregora na UFC 247 priredbi u Abu Dhabiju. To je prvi put je McGregor nokautiran.

- Znao sam da dobro kontrolira vrijeme, ali mene jednostavno nije briga. Čestitke Conoru, profesionalno se ponio nakon poraza, on je pravi profesionalac. Sad smo 1:1, možda ćemo trebati napraviti treću borbu - rekao je Poirier te dodao:

- Mislim da je ovo bila borba za prvaka. Conor i ja smo najbolji, a ja sam pobijedio. Ne bude li se Khabib vratio i pojas nema vlasnika, ja sam novi prvak.

Poirier je posao obavio nakon isteka druge minute druge runde. Prvo ga je pogodio udarcem nogom, zatim je uslijedio desni kroše te 10-ak udaraca koji su Irca oborili na tlo i nokautirali. Video nokauta pogledajte OVDJE.

A McGregorov poraz prokomentirao je još uvijek aktualni prvak u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov.

"To se dogodi kada promijenite tim, napustite sparing partnere koji su od vas napravili prvaka i sparirate s djecom, daleko od stvarnosti", napisao je Nurmagomedov.

Ključne riječi

Komentara 1

GO
Goxy
12:14 24.01.2021.

I onda dobi 5mil $, za sta tocno? A ovaj 1 mil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije