Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURAN EGZEKUTOR

VIDEO Pogledajte kako je Kovačić krasno zabio prvi pogodak za City nakon munjevite akcije

Club World Cup - Semi Final - Urawa Red Diamonds v Manchester City
AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
19.12.2023.
u 20:33

U 52. minuti hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić zabio je svoj prvi gol za klub iz Manchestera otkada je stigao iz Chelseaja.

Europski prvak Manchester City trenutno igra protiv japanske Urawe Reds u polufinalu FIFA-inog Svjetskog klupskog prvenstva te je uvjerljivo pobijedio 3:0. Aktualni osvajač Lige prvaka poveo je autogolom Mariusa Hoibraatena u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Drugo poluvrijeme City je otvorio novim golom. U 52. minuti hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić zabio je svoj prvi gol za klub iz Manchestera otkada je stigao iz Chelseaja.

GALERIJA Kovačić zabio prvi pogodak za City

Club World Cup - Semi Final - Urawa Red Diamonds v Manchester City
1/3

Hrvatski nogometaš pobjegao je obrani Japanaca. Iskoristio je sjajnu asistenciju Kylea Walkera te na kraju bez problema realizirao veliku šansu i zabio pod prečku.

VEZANI ČLANCI:

City je sedam minuta kasnije povisio na 3:0 golom Bernarda Silve i tako došao nadomak plasmana u finale natjecanja u kojem je veliki favorit protiv Fluminensea.

Pogodak možete pogledati OVDJE

Komentara 2

CU
Cuturas
09:06 20.12.2023.

Konačno Kova, češće to raditi pogotovo u repki,pusti ta damu da drndaju talenta imaš

Avatar antikomunist1
antikomunist1
21:16 19.12.2023.

Koji je to siguran "egzekutor"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije