Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTALNA DOMINACIJA

VIDEO Pogledajte kako je Alen Babić razbio 'britanskog Ivana Dragu'

Zagreb: Boksač Alen Babić Babo
Sandra Simunovic/PIXSELL
31.03.2024.
u 18:59

U šestoj je rundi, sudac u ringu napokon odlučio prekinuti mrcvarenje Robinsona i Babića zasluženo proglasiti pobjednikom meča. Šteta koju je trpio britanski borac bila je prevelika

Nije bilo nikakvih problema za Alena Babića. Hrvatski boksač ovog je Uskrsa u Londonu upisao svoju 12. profesionalnu pobjedu u 13. meču karijere. Naš se "Savage" vratio pobjedama, nakon što je u zadnjem meču prije otprilike godinu dana izgubio u borbi za WBC Bridgerweight titulu u Poljskoj protiv Lukasza Rozanskog. Danas je "ceh platio" britanski boksač Steve Robinson.

Meč je završio u šestoj rundi prekidom na intervenciju suca, a mogao je i puno ranije. Od prve sekunde Babić je silovito krenuo, a gotovo u svakoj rundi Robinson je bio ozbiljno uzdrman. Znao je Britanac par puta zateturati ringom, hvatati se za konopce, dva puta ga je spasilo zvono za prekid runde. Bilo je samo pitanje vremena kada će Babić završiti priču u O2 Areni.

U šestoj je, dakle, rundi, sudac u ringu napokon odlučio prekinuti mrcvarenje Robinsona i Babića zasluženo proglasiti pobjednikom meča. Šteta koju je trpio britanski borac bila je prevelika. Inače, Robinsona zovu "britanski Ivan Drago", ali sada smo se mogli uvjeriti da je to samo zbog fizičke sličnosti s borcem iz planetarno popularnog serijala o Rockyju Balboi. Karakteristike u ringu koje bi bile slične Dragi nije iskazao.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Komentara 4

T8
Tomo-81
20:31 31.03.2024.

Hahaha babic ga udara kao curicu ovaj ne da je los nego kao da je udarao lutku!!! Babic nema dinamita u rukama !!!

ZW
zweistein
20:33 31.03.2024.

i počinje iskakanje iz paštete..... opet

MI
mikimouse12
11:49 01.04.2024.

Jake Paul evo ti novog protivnika samo sto za njega nitko nije cuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije