Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spartanski režim

VIDEO Pogledajte kako izgleda Cro Copov trening!

janez-vjencanje
Foto: 24ur
1/2
04.11.2012.
u 14:16

Mirko Filipović pustio je u svoju dvoranu kameru kako bi svi njegovi obožavatelji mogli vidjeti kako se priprema najjači Hrvat

Fightsight.hr donosi video iz dvorane Mirka Filipovića, navodeći kako se najjači Hrvat sve više otvara na društvenim mrežama, a sad je pustio kameru da snimi kako izgleda njegov trening. Nekad je to bila znanstvena fantastika, da Cro Cop u svoju dvoranu pusti \"nepozvane\" goste i da ljudi mogu gledati kako se priprema, no sad je to stvar prošlosti. Na snimci se vide neke faze treninga, te kako se druži sa svojom djecom.

Komentara 2

MA
mateozz
14:54 04.11.2012.

miki je velik borac a i velik covjek

IL
iluzionist
16:58 04.11.2012.

mirko je ok ali mavrović je zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije