Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje za EL

VIDEO Pogledajte golove Sparte koji su Dinamo bacili u očaj

Screenshot
31.08.2023.
u 20:14

Dinamo je u prvoj utakmici imao prednost od 3:1 nad praškom Spartom

Nogometaši Dinama na gostovanju su u Češkoj gdje igraju uzvrat protiv praške Sparte u play-offu za Europsku ligu. Modri imaju 3:1 pobjedu iz prvog susreta, ali ta prednost se u Češkoj topi. 

Domaćini su zabili već u drugoj minuti susreta, a strijelac je bio Lukaš Harastlin. Slovački nogometaš pogodio je s 13 metara u suprotni kut gola Ivana Nevistića. Pogodak možete pogledati OVDJE.

Ubrzo je pao i drugi pogodak za Spartu. Agsen Sorensen pogodio je za 2:0. Sada su stvari vraćene na početak.

Ključne riječi

Komentara 8

OL
olujasviholuja
21:17 31.08.2023.

Očekivano,kad prodaš tri stupa momčadi(Livaković,Ivanušec i Šutalo) dogodi se ovo.Šimiću odlazi iz kluba nisi za taj posao.

EJ
ejStef
21:08 31.08.2023.

Da, Nevistić nije niti do koljena Livakoviću. Već sam više puta ovdje pisao da je Dinamo bez Livakovića najmanje 1 gol više po utakmici u mreži Dinama, no kako se čini, to je puno više od jednog gola... Nevistić nije obranio niti jednu šansu, da li ste to vidjeli? Niti jednu jedinu... Eh uprava, bravo. Uništili ste Dinamo preko noći, nevjerojatno. Kada ode i Petković, ekipa za sredinu HNL ljestvice. Koja devastacija preko noći, nevjerojatno. Koji amateri, nesposobnjakovići...

Avatar Mister No
Mister No
21:03 31.08.2023.

Plakat ćemo za Livakovićem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije