Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE GODINE

VIDEO Perišić: Odbio sam dosta ponuda zbog Hajduka. To je moj dječački san i jedva čekam zaigrati

Split: Ivan Perišić potpisao za Hajduk
Ivo Cagalj/PIXSELL
19.01.2024.
u 17:24

Hrvatski reprezentativac prvo stiže na posudbu iz engleskog Tottenhama, a onda će potpisati na godinu dana za majstore s mora

Ivan Perišić je i službeno potpisao za Hajduk. Dugo su se navijači kluba s Poljuda nadali povratku hrvatskog reprezentativca u klub njegovog djetinjstva. Danas je došao taj dan. Priopćenje iz kluba donosimo u cijelosti:

- HNK Hajduk na zadovoljstvo cjelokupne javnosti koja je željno iščekivala ovaj trenutak može potvrditi da će Ivan Perišić nakon gotovo 17 i pol godina ponovno odjenuti Hajdukov bijeli dres s brojem četiri. Nakon sjajne i iznimno uspješne inozemne karijere Ivan se opet vraća na Poljud. Perišić među Bijele stiže na posudbu do kraja sezone iz engleskog Tottenhama. Nakon isteka posudbe koncem lipnja, dogovorena je suradnja Kluba i krilnog igrača Bijelih za sljedeću natjecateljsku sezonu - objavili su iz splitskog prvoligaša. 

- Zadovoljstvo mi je da Ivanu mogu zaželjeti dobrodošlicu. Ovo je započelo prije tri godine povratkom Lovre Kalinića pa Marka Livaje i onda Nikole Kalinića. Svi oni su ovdje ostavili traga i ovo je vrhunac s Ivanom Perišićem. Ugovor o posudbi je do 30. lipnja, Ivan će igrati za jedan euro, a Hajduk posudba neće ništa koštati. Ivanu želimo brz oporavak i nije važno kad će se vratiti. Nama je važna sljedeća sezona i dogovorili smo da bi i sljedeće sezone Ivan trebao biti u Hajduku. I u toj sezoni će igrati za jedan euro, a dogovorili smo neke bonuse vezane za Europu - rekao je na početku predsjednik Jakobušić. 

- Ne znam što bih rekao. Puno vremena je prošlo otkad sam otišao. Zadnjih dana je bilo puno emocija i problema sa spavanjem. Sretan sam što sam tu. Ozljeda je prisutna, ali radim svaki dan. Vidjet ćemo kad ću se vratiti ne teren. Jedva čekem da krene sve to, počeo sam trčati prije petnaestak dana. Sve je OK i nadam se da ću što prije biti na terenu.  Idem korak po korak. Trčim i tu nema problema.

GALERIJA Ivan Perišić je potpisao za Hajduk

Split: Ivan Perišić potpisao za Hajduk
1/11

- Za dva, tri tjedna bih trebao početi s loptom trenirati. Neke prognoze za povratak su travanj, ali ne znam točno kad. Neću žuriti jer može to sve krenuti po zlu. Skoro 80 posto rehabilitacije sam u Beogradu pa ću i sad ići u Beograd, s njim uvijek radim kad sam ozlijeđen. Mislim da ću fiksno doći ovdje krajem veljače ili početkom ožujka - kazao je Perišić te dodao kako je odbio dosta ponuda kojih je bilo. 

- Kako sam prelomio s dolaskom u Hajduk? Išlo je s vremenom. Ove sezone sam vidio da je ekipa dobra, da se događa puno dobrih stvari i da je ove godine Hajduk zreo za nešto više. Ali, ponavljam, treba biti još puno, puno bolji da bi se ostvarili svi ciljevi. Šetnja do titule? Ma, ne, ne, ne ide to tako. Više od 18 godina nismo bili prvaci i puno je posla. Pričao sam s trenerom. Moramo biti u svemu najbolji, u radu, u trčanju, u svemu, ako želimo postići ono što svi želimo - izjavio je vatreni. 

VEZANI ČLANCI:

- Treba se sve posložiti za titulu i ove godine mislim da Hajduk ima ekipu za to. Tu je i publika, koju je ove sezone predivno vidjeti i kod kuće i vani. Pozivam ih, trebamo svakoga i samo zajedno možemo napraviti velike stvari. Ne prihvaćam ništa manje od prvog mjesta i idemo se boriti.  Hajduk je moj dječački san. Svi koji smo ovdje počeli igrati prvo je bio Hajduk, a onda drugi klubovi i lige. Svi smo sanjali Hajduk, zbog toga se dizali u sedam ujutro i nadam se da će se meni taj san ostvariti što prije. Gledali smo Peticu na televiziju, pa smo gledali te lige i sanjali ih, ali Hajduk je bio prvi san - kazao je Ivan koji će uskoro ponovno na rehabilitaciju u srpsku prijestolnicu. 

 

Komentara 8

Avatar Stripi
Stripi
17:46 19.01.2024.

Samo Dinamo

T2
Tomo_20
17:19 19.01.2024.

Hahaha majstori fritula da!!! Nece te ni za 20 godina uzet pero neces nista pomoci!!!!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
18:27 19.01.2024.

Znači možda bu igral do kraja sezone,a onda ak stigne neka ponuda odlazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije